KnitPro Nova strømpepinde 15 cm (1 sæt)

Fast lav pris

45,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BILLIGE KNITPRO NOVA STRØMPEPINDE

Et dejligt sæt KnitPro Nova strømpepinde til markedets laveste pris. Er du en ivrig strømpestrikker er det oplagt at investere i nogle strømpepinde, som du vil blive glad for. Der findes mange slags strømpepinde på markedet. KnitPro er kendt blandt strikkere som et mærke, der byder på kvalitet i strikkepinde.

ET GODT TILBUD PÅ STRØMPEPINDE

Nova strømpepinde fra Knitpro er metal strømpepinde, som er slidstærke og knækker ikke. De kommer i foskellige størrelser og sælges i sæt med 5 pinde. Strømpepinde er perfekte til at strikke strømper med, men det er ikke kun strømper og sokker man bruger strømpepinde til. Det er nemlig også andre runde projekter du kan strikke – såsom huer, ærmer eller vanter.

Som strikker er man mest til enten metalpinde eller træpinde. Det er kun personlig præferance der gør forskellen. Nogle mener, at metalpinde larmer eller føles “kolde”, andre synes at træpinde føles for “tørre”. Er du glad for metal strømpepinde, er Nova et rigtig godt og prisvenligt bud.

  • materiale: galvaniseret messing
  • længde: 15 cm

Strømpepindene er 15 cm lange. Dette gør dem perfekte til de små projekter, såsom babytøj eller strømper. Til de større projekter såsom huer eller ærmer på de større sweatre, anbefaler vi KnitPro Nova strømpepinde på 20 cm.

Hos os finder du et større udvalg af andre billige strømpepinde fra KnitPro, som er ekstrem populære i Danmark.

Her kan du få strømpepindene megabilligt, for vi har fået dem som et restparti. Det betyder også et begrænset antal på lager, så bestil dem med det samme og spar 33%!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Nova strømpepinde 15 cm (1 sæt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.