KnitPro Nova metal rundpinde (1stk)

Fast lav pris

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

30,00 DKK

Ryd

30,00 DKK

Variant
This option is required
60 cm - 2 mm 60 cm - 6 mm 80 cm - 2 mm
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
Varenummer L Kategorier ,

KNITPRO NOVA RUNDPINDE

Vi har ikke bare supergode tilbud på garn. Som noget helt særligt har vi nemlig fået den mulighed at opkøbe et restlager af KnitPro produkter fra den nu nedlagte virksomhed Garn Royal. Du kan derfor få dette supergode tilbud på KnitPro Nova rundpinde!

Nova rundpinde er fremstillet af galvaniseret messing og er nogle af de mest populære metal rundpinde fra KnitPro på markedet. Mange strikkere elsker at strikke med metal rundpinde. De synes, de ligger godt i hånden, garnet glidder nemt og at de “synger” dejligt 🙂 Metal pinde generalt laver nemlig “kling klang” lyd, mens man strikker 🙂 Pindene er sat sammen med en kabel, som er limet fast. Du kan vælge i mellem to størrelser (målt fra spids til spids):

  • 60 cm rundpinde
  • 80 cm rundpinde

Som sagt er rundpindene på tilbud hos os. Og det er nemlig den slags tilbud, som ikke udløber. Det kalder vi for fast lavpris, hvor vi garanterer min. 20% besparelser på udvalgte varer. I denne tilfælde sparer du faktisk 40% – da rundpindene koster kun 30 kr./stk., hvor normalprisen ellers ligger på 50 kr. Det synes vi er en super god pris på metal rundpinde fra KnitPro.

Vent ikke med at bestille dem! For der er kun et begrænset antal på lager og det er til priser, du ellers ikke kan finde på det danske marked. Måske endda ikke i udlandske webshops! Det er også derfor du ikke kan finde dem i alle størrelser. Kig evt. gerne her for at se hele vores udvalg af KnitPro strikkepinde til markedets laveste priser.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Nova metal rundpinde (1stk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.