KnitPro Karbonz udskiftelige rundpinde 9 cm (1 par)

Fast lav pris

Materiale

Løbelængde

Form

Pris ved 50 gram

Strik

Hækling

Maskinstrik

Vævning

90,00 DKK

Ryd

90,00 DKK

Variant
This option is required
5 mm 5,5 mm 6 mm
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

KORTE RUNDPINDE FRA KNITPRO

Udskiftlige rundpinde er vældig praktiske. Ikke alene kan du selv bestemme længde på rundpinden og pindenes tykkelse, men også hvor lange pindene skal være.

I dette tilfælde er pindene kun 9 cm lange, hvilket er gavnligt når rundpinden skal være ret kort, fx til ribkanterne på ærmerne eller til strikning af strømper hvis du ikke er så glad for at strikke med strømpepinde.

Pindene er her udskiftelige, hvilket betyder du selv kan bestemme hvor lange wirerne skal være. Disse følger ikke med her og skal derfor købes separat.

Rundpindene er her i carbon, hvilket gør dem superlette og behagelige at strikke med. Spidserne er i stål, hvilket gør at maskerne let glider af og på pindene når du strikker.

Du får her et virkelig godt tilbud på KnitPro rundpindene, for du kan nemlig spare ca. 30% ved at købe dem her. Ulempen er dog et begrænset antal på lager da vi har opkøbt det som et restlager fra en nedlagt virksomhed. Så slå til med det samme!

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Karbonz udskiftelige rundpinde 9 cm (1 par)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.