KnitPro Cubics strømpepinde (1 sæt)

Fast lav pris

50,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

KNITPRO CUBICS STRØMPEPINDE

Vi har fået et mindre parti hjem af KnitPro Cubics strømpepinde. Du kan derfor få et rigtig godt tilbud på dem, for hos os får du altid en rigtig god pris. Strømpepindene her udmærker sig ved at de er firkantede.

FIRKANTEDE STRØMPEPINDE

Hvis du holder af at strikke strømper/sokker, men du døjer med gigt i dine hænder/fingre, er disse strømpepinde måske det du har brug for. Da strømpepindene er firkantede skulle de derfor være mere behagelige at strikke med, da det gør dem nemmere at holde på. Derudover er de lavet af træ, som gør dem let at holde på. Og så føles de “varme” i hænderne, modsat til metalpinde, som (ifølge mange strikkere) tit føles “kolde”.

KnitPro Cubics strømpepinde er fremstillet af rosentræ, som er efterølgende lakeret. De er utrolig nemme at holde og arbejde med, samt er glate, som gør at de nem glider igennem maskerne.

Nu har du mulighed for at købe de gigtvenlige strømpepinde med en pæn besparelse, nemlig 30% i forhold til normalprisen. Til gengæld skal du købe med det samme for at være sikker på at få fat i dem. Vi har nemlig fået dem hjem som et restparti og der er derfor kun et mindre antal af dem på lager.

Her er de mindste størrelser på 2 mm 15 cm lange, mens de øvrige størrelser er 20 cm i længden. De tynde strømpepinde på 2 mm har desværre tendens til at knække med tiden. Det er desværre helt normalt ved de tynde strikkepinde som er lavet af træ. Som alternativ kan du overveje strømpepinde i metal.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KnitPro Cubics strømpepinde (1 sæt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.