Gavekort i Stofpose

Fra 200,00 kr.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

GAVEN TIL EN DER ELSKER GARN

Gavekort til Garnspecialisten.dk er en oplagt gave til en, der er helt vild med garn. Det kan være svært at vide præcist hvilket garn, der vil gøre størst lykke hos modtageren. Med gavekortet kan du ikke gå galt i byen! Her er det helt op til den glade modtager at vælge, hvad der skal i kurven.

Gavekortet er ikke kun til garn

Gavekort giver mange muligheder – ikke kun til køb af garn – det kan nemlig også bruges til fx strikkepinde, strikkeopskrifter og andet garntilbehør. Ja, faktisk til hele Garnspecialistens sortiment 🙂

Du kan vælge et beløb mellem 200 – 1.000 kr. Vi klargør gavekortet og lægger det i en fin stofpose, inden vi sender det til dig. Du har mulighed for selv at skrive modtagerens navn på kortet, så gaven bliver ekstra personlig.

Klik for at se gavekortet

Indløsning af gavekortet

Gavekortet kan bruges online på garnspecialisten.dk samt i vores fysiske garnbutik i Kokkedal.

Gavekortets gyldighed

Garnspecialistens gavekort er gyldigt 3 år fra udstedelsesdatoen.

Elektronisk gavekort

Foretrækker du at købe et elektronisk gavekort, er det også muligt. Du sparer forsendelsen og vi sender dig i stedet en mail med alle de nødvendige oplysninger.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.