Billig garnpakke (ca. 10kg)

Fast lav pris

500,00 kr.

Ikke på lager

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BILLIG GARNPAKKE

Vi har samlet en masse lækre garner af forskellig tykkelse til en billig garnpakke på 10kg. Garnet er i forskellige materialer, der er farvet og ufarvet, tykt og tyndt, med og uden glimmer, glat og med struktur. Der er også garner, hvor vi ikke kender materialet. Kort sagt en broget blanding af alt muligt garn.

Du får virkelig noget for pengene, når du køber en billig garnpakke på 10kg. Normalt vil der være garn for min. 1000kr., men her får du hele 10 kg garn for kun 500kr.

Det viste billede er et eksempel på en garnpakke. Alle pakker har forskelligt indhold, og det er ikke muligt at vælge en bestemt pakke.

Vi sælger også tilbehør til håndarbejde

Garnspecialisten har også et stort udvalg i billigt tilbehør til håndarbejde, fx knapper med og uden bling. Og vi har også masser af strikkepinde at vælge imellem. Se mere her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Billig garnpakke (ca. 10kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.