Vamset merino (250g)

Produktinformation:

Materiale

60% merino 40% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 125m/50g (ca. 625 meter pr. bundt)

Form

i bundter à 240-260g

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pind 4-5 mm (strikkefasthed på 10 cm = 15 masker)

(15 kr. / 50 g)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Produktinformation:

Materiale

60% merino 40% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 125m/50g (ca. 625 meter pr. bundt)

Form

i bundter à 240-260g

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pind 4-5 mm (strikkefasthed på 10 cm = 15 masker)

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 329 l vand
ca. 5,7 kg CO2
ca. 1,6 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BLØDT ULDGARN

Et rigtig spændende uldgarn, der både er blødt og vamset. Det er et garn, der byder på en flot ujævn struktur hvis det bliver strikket alene.  Her giver det en strikkefasthed på 15 masker i 10 cm glatstrik. Samtidig er det også et uldgarn du sagtens kan strikke sammen med andre garner.

Skal du bruge det som strikkegarn til en sweater skal du regne med at bruge 2 bundter.

Strikkegarn til cardigan

Rebekka har brugt Vamset merino sammen med Merino hør 16/2 til at strikke en Cardigan No. 7 (My Favorite Things Knitwear). Her har hun taget 1 tråd i farven ‘trøffel’ sammen med 2 tråde Merino hør. Af sidstnævnte garn tog hun 1 tråd i hver af farverne ‘gråbeige’ og ‘trøffel’. Det giver et rigtig fint meleret udtryk. Samtidig komplementerer de to typer uldgarn hinanden, så de skaber en jævn tekstur, hvor Vamset merino ellers giver en ujævn struktur når man bruger det alene.

Cardiganen strikkede hun på p 5 mm og til str. L brugte hun 2 bundter i Vamset merino og 2 cones i Merino hør. Hvis du vælger at bruge den samme farve i Merino hør til de 2 tråde kan du muligvis nøjes med 1 cone.

Godt tilbud på uldgarn

Markedsprisen for denne type garn ligger på ca. 200 kr. per bundt, hvor du her kun skal punge ud med 75 kr. Du sparer derved ca. 62% af markedsprisen og samtidig giver du et bidrag til den cirkulære økonomi. Det er nemlig mere bæredygtigt at købe dit garn her, da vi i modsætning til de traditionelle garnforretninger ikke sælger ny-produkteret garn. Vores garn er derimod restgarner fra tekstilindustrien.

OBS! Garnet kommer i bundter og skal derfor vindes op før du bruger det. Har du ikke prøvet at vinde garn op før eller haft problemer med det, kan vi anbefale dig at se denne video, hvor vi viser dig, hvordan man kan gøre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vamset merino (250g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.