Vale bomuld med pailletter (1,4 kg) – Beige

Produktinformation:

Materiale

52 % bomuld 48 % lurex + pailletter

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 210 m

Form

på cones á 1,4 kg

Pris ved 50 gram

11 kr.

Strik

Pinde 4 -5 mm, men prøv dig frem, så du finder den rigtige strikkefasthed.

300,00 kr.

(11 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

52 % bomuld 48 % lurex + pailletter

Løbelængde per 50 gram

ca. 210 m

Form

på cones á 1,4 kg

Pris ved 50 gram

11 kr.

Strik

Pinde 4 -5 mm, men prøv dig frem, så du finder den rigtige strikkefasthed.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.085 l vand
ca. 15,1 kg CO2
ca. 8,6 KwH

Garnet er et restparti, som er opstået på grund af overskudsproduktion i tekstilindustrien, og du kan derfor være med til dels at mindske garnspild og dels at spare på verdens ressourcer. Der bruges nemlig mindre vand og strøm og udledes mindre CO2, når der bliver anvendt garn, som ellers ville være blevet smidt ud.

GRATIS OPSKRIFT PÅ SOMMERTOP

Køber du en cone Vale, får du automatisk en opskrift på en sommertop med paljetter, som vist på billedet, gratis med 🙂 Der er rigeligt til mange toppe i en cone.

OBS: Opskriften bliver automatisk tilsendt efter bestilling. Du finder den vedhæftet inde på din ordrebekræftelse, som du atuomatisk modtager på e-mail. Har du allerede noget garn derhjemme, som egner sig til projektet, kan du købe opskriften på Bling Sommertop til en 50er.

EFFEKTGARN MED BOMULD OG LUREX

Bomuld med pailletter er et let og luftigt garn sammensat af bomuld og lurex og diskret tilsatte pailletter. Da dette garn er let og luftigt, vil det give et blødt look, som er perfekt til en afslappet men alligevel festlig stil. Garnet vil være oplagt til at skabe lette og festlige bluser og toppe med.

Garnet er 2-farvet, og giver dine strikke– eller hækleprojekter et farverigt og livligt udseende.

Når du strikker med bomuld med pailletter, er der nærmet frit valg på pindetykkelse. Hvis du ønsker at få et løst udtryk, er det de tykke pinde, der skal bruges. Men hvis du ønsker et fast udtryk, skal du have fat i de tynde pinde.  Uanset hvilken tykkelse du vælger, vil bomuld med pailletter give dine strikkeprojekter et unikt og farverigt udtryk.

Garn til strik og hækling

Vi har både lavet en strikke- og en hækleprøve i garnet. Begge prøver er åbne og løse i udtrykket. Strikkeprøven på pinde 5 mm giver ca. 18 masker på 10 cm, og ca. 20 masker på p 4 mm.

Hækleprøven giver på 10 cm ca. 15 stangmasker med nål 4½ mm. Det kunne f.eks. passe til en Hæklet bluse med brede ribkanter fra Luksuskrea

Men prøv dig frem, så du finder den fasthed og det udtryk, du allerbedst kan lide.

Billigt bomuldsgarn med pailetter

Bomuld med pailletter er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien, og vi har fået det hjem i 2 smukke farver og på cones á ca. 1,4 kg. De koster kun 300 kr. pr. stk.

Og 1,4 kg garn er slet ikke for meget. Du skal nok få det brugt, for du kan kombinere det på utallige måder og give det dit helt eget udtryk. Du kan strikke med en enkelt eller flere tråde, og du kan strikke det sammen med andet garn, f.eks. en mohair følgetråd.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top