Zoe alpaka mohair

Materiale

32% alpaka 32% mohair 30% polyamid

Løbelængde

ca. 10.000 m/kg (svarer til ca. 500 meter per 50 gram)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 25 kr.

Strik

Følgetråd eller flere tråde sammen

Hækling

Følgetråd eller flere tråde sammen

Maskinstrik

sp 7-8

Vævning

trend/islæt

375,00 DKK600,00 DKK

Ryd

375,00 DKK600,00 DKK

Variant
This option is required
ca. 1,2 kg ca. 750 g
Variant
This option is required
Gammelrosa Violet
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

MOHAIRGARN MED ALPAKA

Blødt, lækkert og fluffy tyndt garn, som minder om silke mohairgarn. Det består af alpaka, mohair og polyamid.

Garnet er børstet og rigtig blødt. Samtidig er det i en tykkelse, hvor du både kan bruge det som strikkegarn, som det nu er eller som følgetråd sammen med andre garner. Det vil nemlig være et rigtig fint alternativ som følgetråd, hvor man ellers ville bruge et mohairgarn.

Det er nemlig i den samme løbelængde, som mange af de populære mohair følgetråde har. Vi må ikke nævne dem af navn her, men du kan nok selv finde frem til hvilke det kunne være ved at sammenligne løbelængden på dem. Det er derfor et garn du kan bruge som et garnalternativ til de fleste af de populære strikkeopskrifter, der lægger op til at du skal bruge en følgetråd.

Denne følgetråd er dog mere luksuriøs end de fleste mohairgarner. Her får du nemlig alpakauld, der bidrager med den egenskab at den er god til at holde på varmen. Er du en af dem, der kommer til at klø over det hele bare ved tanken om uld? Så kan vi berolige dig med at alpakauld er meget blødere end andre typer uld. Det er derfor vi skriver at det minder om silke mohairgarn.

Som allerede nævnt, kan du bruge det som strikkegarn. Det kan du gøre ved tage tage en enkelt tråd. Du kan også vælge at gøre garnet tykkere ved at tage 2 eller flere tråde sammen af det. På den måde er der rigtig mange muligheder med det. Du vil derfor også nemt få det brugt selvom du kommer til at købe en stor portion af det.

Garnet er fra et restparti fra Italien, og det er overskudsprodukt fra tekstilindustrien. Her bruger de garn, der er vundet op på papspoler, så de kan blive sat på de store, industrielle strikkemaskiner.  Disse spoler er hvad man på engelsk kalder for ‘cones’.

Det praktiske ved at garnet er på cones, er at du slipper for at hæfte en masse løse ender. Dem får du jo hver gang, du begynder på en ny garnnøgle. Samtidig er det en mere bæredygtigt måde at købe garn på frem for at købe garn, der er produceret med direkte henblik på salg som garn til privatpersoner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Zoe alpaka mohair”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.