Ros alpaka merino bomuld – råhvid

Produktinformation:

Materiale

50% alpaka 20% merino 30% bomuld

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 60 meter pr. 50 gram

Form

på cones

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

pinde 5-6 mm

840,00 kr.

(30 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

50% alpaka 20% merino 30% bomuld

Løbelængde per 50 gram

ca. 60 meter pr. 50 gram

Form

på cones

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

pinde 5-6 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 3.426 l vand
ca. 35,3 kg CO2
ca. 12,8 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

HVIDT ALPAKAGARN

Dyk ned i en verden af lækkerhed og blødhed med det italienske alpakagarn med bomuld og merino. Dette 3-trådede garn er virkelig en fryd for sanserne, og det er ikke kun på grund af dets naturlige materialer. Det er også et let og luftigt garn, der trods sin tykkelse giver et behageligt resultat

Garn med mange muligheder

Det bløde garn er alsidigt og kan bruges til et væld af projekter. Uanset om du er til strikning, hækling eller vævning – måske endda grovstrikning med maskingarn – vil dette garn opfylde dine behov. Du kan for eksempel lave skønne sweatere, elegante veste, hyggelige cardiganer eller små projekter som hue, vanter og halstørklæder. Prøv for eksempel at strikke en Hoodie sweater fra a nordic knitting tale med dette garn.

Før du går i gang, anbefales det dog altid at lave en strikkeprøve, da vi alle strikker forskelligt, og det kan være nødvendigt at justere pindestørrelsen for at opnå den ønskede strikkefasthed.

Garn til uldsarte

Hvis du normalt har svært ved at tåle uldgarn tæt på kroppen, kunne dette garn være en god løsning for dig. Det er utrolig blødt og behageligt at have på, og takket være bomuldens tilstedeværelse er det mindre tilbøjeligt til at føles uldent.

Billigt garn på cones

Vores Alpakagarn med bomuld og merino kommer på cones og er en del af et restparti fra Italien, som vi nu tilbyder til en fantastisk pris på 600 kr. pr. kg, hvilket svarer til kun 30 kr. pr. 50 gram. Dette er en unik chance for at skaffe dig nogle lækre materialer til dine håndarbejdsprojekter.

Slå dig løs

Så hop ombord i alpakagarnets magiske verden og lad din kreativitet få frit løb. Skab smukke og bløde kreationer, der vil bringe glæde og varme til dig og dine nærmeste. Vores hvide alpakagarn er din nøgle til en verden af blødhed, skønhed og fornøjelse. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at forkæle dig selv og dine håndarbejdsprojekter.

Find dit tilbehør hos Garnspecialisten

Er der andet, vi kan hjælpe dig med? Hos Garnspecialisten finder du også tilbehør til håndarbejde. Tjek f.eks. vores udvalg af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ros alpaka merino bomuld – råhvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.