Nila alpaka merinogarn - råhvid

Produktinformation:

Materiale

50% alpaka 50% merino

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 100 m/50 g

Form

på cones

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

pinde 4-5 mm

780,00 kr.

(30 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

50% alpaka 50% merino

Løbelængde per 50 gram

ca. 100 m/50 g

Form

på cones

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

pinde 4-5 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.744 l vand
ca. 40,6 kg CO2
ca. 11,1 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

ALPAKAGARN MED MERINO

Blødt og lækkert 3-trådet Italiensk alpaka merinogarn. Det er et oplagt valg af uldgarn til dig, der lægger vægt på, at det ikke må indeholde syntetiske materialer.

Det bløde alpaka merino garn kan du få nogle rigtig fine sager ud af. Du kan bruge det både som strikkegarn, hæklegarn og vævegarn – og måske også som maskingarn (grovstrikker). Uldgarnet kan bruges til rigtig mange ting, f.eks. til sweaters og cardigans, halsedisser, huer, vanter og hyggetæpper. Listen er slet ikke udtømmende, for det kan bruges til mange andre ting end det.

Italiensk alpaka merinogarn til farvning

Ikke nok med at du kan bruge det til rigtig mange forskellige ting, så er garnet også råhvidt, hvilket lægger op til at du kan bruge det til farvning – Har du i øvrigt set vores kit med farver til garnfarvning?

Et godt tilbud på garn

Vi har fået alpaka merinogarnet hjem som et restparti fra Italien. Det er på cones, og vi sælger det lækre uldgarn til kun 600kr./kg., hvilket svarer til 30 kr. for 50 gram garn.

Det er også et bæredygtigt garnkøb, i og med at det er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien. Så det er et garnkøb, hvor du vil sætte et mindre klimaaftryk end hvis du foretager dit garnkøb i en traditionel garnbutik.

PS: Hvis du gerne vil have et lignende garn, hvor der også er tilsat bomuld, kunne du tage et kig på Ros alpaka merino bomuldsgarn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nila alpaka merinogarn – råhvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.