Nila alpaka merinogarn - råhvid

Materiale

50% alpaka 50% merino

Løbelængde

ca. 2.000 m/kg (svarer til ca. 100m/50 gram)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 30 kr.

Strik

pinde 4-5 mm

Hækling

nål 5-6 mm

Maskinstrik

grovstrikker

Vævning

trend/islæt

660,00 DKK780,00 DKK

Ryd

660,00 DKK780,00 DKK

Variant
This option is required
ca. 1,1 kg ca. 1,3 kg ca. 1 kg
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

ALPAKAGARN MED MERINO

Blødt og lækkert 3-trådet garn fra Italien med alpaka og merino uld. Det er et oplagt valg af uldgarn til dig, der lægger vægt på at det ikke må indeholde syntetiske materialer. Garnet er stort set identisk med Lore alpaka merinogarn, som du også kan købe hos os.

Det bløde alpaka merino garn kan du få nogle rigtig fine sager ud af. Du kan bruge det både som strikkegarn, hæklegarn og vævegarn – og måske også som maskingarn (grovstrikker). Uldgarnet kan bruges til rigtig mange ting, f.eks. til sweaters og cardigans, halsedisser, huer, vanter og hyggetæpper. Listen er slet ikke udtømmende, for det kan bruges til mange andre ting end det.

Garn til farvning

Ikke nok med at du kan bruge det til rigtig mange forskellige ting, så er garnet også råhvidt, hvilket lægger op til at du kan bruge det til farvning – Har du i øvrigt set vores kit med farver til garnfarvning? Hvis du er helt på bar bund indenfor garnfarvning, men gerne vil lære det, kunne du overveje et kursus i syrefarvning.

Et godt tilbud på garn

Vi har fået alpaka merinogarnet hjem som et restparti fra Italien. Det er på cones, og vi sælger det lækre uldgarn til kun 600kr./kg.

Det er også et bæredygtigt garnkøb, i og med at det er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien. Så det er et garnkøb, hvor du vil sætte et mindre klimaaftryk end hvis du foretager dit garnkøb i en traditionel garnbutik.

PS: Hvis du gerne vil have et lignende garn, hvor der også er tilsat bomuld, kunne du tage et kig på Ros alpaka merino bomuldsgarn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nila alpaka merinogarn – råhvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.