RWS uld glimmergarn (700 g)

Produktinformation:

Materiale

37% RWS merino 21% RWS alpaka 23% polyamid 19% lurex

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 105 m / 50 gram

Form

på cones á ca. 700 g

Pris ved 50 gram

25 kr.

Strik

pind 7-8 mm

350,00 kr.

(25 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

37% RWS merino 21% RWS alpaka 23% polyamid 19% lurex

Løbelængde per 50 gram

ca. 105 m / 50 gram

Form

på cones á ca. 700 g

Pris ved 50 gram

25 kr.

Strik

pind 7-8 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 894 l vand
ca. 15,9 kg CO2
ca. 4,5 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

GLIMMERGARN MED ULD

Et blødt og shiny italiensk RWS uld glimmergarn. Garnet er spundet som en hestetømme, hvor alpaka- og merinoulden er fyldt i og stikker ud af hullerne i hestetømmen. Det gør garnet let og loddent. Samtidig skinner det rigtig flot – den sølvgrå skinner af sølv, og den armygrønne skinner af guld.

Garnet vil være rigtig flot som strikkegarn eller hæklegarn til et vamset garnprojekt med god volume. Også til tufting vil garnet være rigtig fint.

Zuzannas har strikket en Saturday Night sweater fra PetiteKnit, og den er blevet super flot. Husk dog altid at lave en strikkeprøve, før du kaster dig over opgaven, så du er helt sikker på at ramme den rigtige strikkefasthed.

Garn fra glade får

Alpaka- og merinoulden er produceret efter RWS-standard. RWS=Responsible Wool Standard betyder, at ulden stammer fra dyrehold, der sikrer dyrevelfærden. Der er strenge regler for foder og krav om tilstrækkeligt store arealer, rene stalde, bæredygtig dyrkning af enge samt medarbejdernes vilkår. For at få RWS-mærket skal avlerne dokumentere, at de beskytter miljøet og naturen, at de fremmer biodiversiteten og giver deres medarbejdere fair arbejdsvilkår. Og det skal de jævnligt dokumentere, da RWS-mærket kun er gyldigt i 12 måneder.

Det er ikke kun fårefarmene, der bliver kontrolleret, men også hele forsyningskæden. Det vil sige, at både spinderierne og tekstilproducenterne i hele produktionskæden bliver tjekket og certificeret i forbindelse med RWS-mærkningen. Den certificerede uld bliver under hele forløbet udstyret med entydig dokumentation, som sikrer gennemsigtighed i hele processen fra fåreavleren og fremefter.

Garn med grøn samvittighed

Når du køber garn hos Garnspecialisten, er du med til at mindske garnspild. Vi sælger nemlig kun restpartier fra europæiske tekstilproducenter og primært fra Italien. Det er garn, som de har lagt til side for siden at smide det ud.  Ikke fordi garnet fejler noget, men måske har det ikke lige ramt den helt rigtige farve eller struktur, i forhold til det som modeindustrien har ønsket.

Billigt garn med glimmer

Italiensk RWS uld glimmergarn har vi kun fået i 2 farver, sølvgrå med sølvglimmer og armygrøn med guldglimmer. Prisen er kun 350kr. for ca. 700g.

Og har du brug for strikkepinde, kan du også finde dem hos os. Se mere her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RWS uld glimmergarn (700 g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.