Art kid mohair metallic (1kg) – midnatsblå

Produktinformation:

Materiale

28% kid mohair 38% akryl 2% metallic 32% nylon

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 110m/50 gram

Form

på cones á 1 kilo

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

pind 7-8 mm

400,00 kr.

(20 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

28% kid mohair 38% akryl 2% metallic 32% nylon

Løbelængde per 50 gram

ca. 110m/50 gram

Form

på cones á 1 kilo

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

pind 7-8 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 663 l vand
ca. 26,7 kg CO2
ca. 7,8 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

SUPERBLØDT KID MOHAIR

Et superblødt og lækkert italiensk kid mohair garn med shine. Garnet er spundet med 5 tråde, 4 fluffy og superbløde tråde og en tråd metallic – den der giver garnet den smukke glans. Foruden kid mohair er tilsat akryl og nylon, sådan at garnet udover fluff og blødhed også kan bevare glans og styrke.

Farven er en flot dyb midnatsblå med smukke sølvglimmer.

Garnet vil være rigtig flot som strikkegarn eller hæklegarn til et vamset garnprojekt med god volume. Også til tufting vil garnet være rigtig fint.

Zuzannas strikkeprøve på pind 8 mm giver 11 masker og 15 pinde på 10 x 10 cm, men du bør altid lave din egen strikkeprøve, før du går igang.

Hvad er kid mohair?

Mohair kommer fra angorageden, som er en stor krøllet ged. Kid mohair garn kan frit oversættes til baby mohairgarn, for her er det hårene fra de små gedekid, som er finere end hårene fra den voksne angoraged.

Bæredygtigt garn

Når du køber kid mohair garnet hos Garnspecialisten, er du med til at mindske garnspild. Vi sælger nemlig kun restpartier fra europæiske tekstilproducenter og primært fra Italien. Det er garn, som de har lagt til side for siden at smide det ud.  Ikke fordi garnet fejler noget, men måske har det ikke lige ramt den helt rigtige farve eller struktur, i forhold til det, som modeindustien har ønsket.

Billigt garn

Prisen er kun 400kr./kg.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.