Jasmine merino cashmere cotton (250 g)

Produktinformation:

Materiale

8 % cashmere 28 % merino extrafine 18 % bomuld 46 % polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 400 m

Form

på cones á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

Pinde 3-4 mm eller som følgetråd

100,00 kr.

(20 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

8 % cashmere 28 % merino extrafine 18 % bomuld 46 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 400 m

Form

på cones á ca. 250 g

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

Pinde 3-4 mm eller som følgetråd

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det fine garn til et smukt håndarbejde.

MERINO CASHMERE OG COTTON

Jasmine merino cashmere og cotton er sammensat af extrafine merino, cashmere og bomuld, som gør garnet blødt og fyldigt. Der er desuden tilsat polyamid, som gør garnet stærkt og holdbart.

Merino cashmere og cotton kan strikkes det på f.eks. pinde 3-4 mm med en enkelt tråd, eller du kan strikke med 2 tråde f.eks. på pinde 5-6 mm. Du kan evt. også vælge at bruge det som følgetråd sammen med at andet garn, f.eks. Trend Merino Angora. Men før du går i gang med bestemt opskrift med en eller flere tråde, bør du altid lave en strikkeprøve. Måske skal du justere lidt i pindestørrelsen  eller tage en tråd mere for at ramme den strikkefasthed, som beskrives i opskriften.

Billigt merinogarn fra Italien

Merino cashmere og cotton er fra et restprodukt fra overskudsproduktion i Italien. Og i i stedet for, at lade det ligge som deadstock, har vi købt det. Det er på cones á ca. 250 g i 3 smukke farver,  laks, mørkegrå og råhvid. En af fordelene ved garn på cones, er at du slipper for at hæfte en masse ender, sammenlignet med når du bruger garnnøgler.

Samtidig er det en mere bæredygtig måde at købe garn på, for i stedet for, at garnet produceres direkte henblik på salg som garn til privatpersoner, er der her som nævnt tale om overskudsgarn fra tekstilindustrien. Altså garn som skulle have været vævet til tekstiler, men som er blevet tilovers. Vi sælger garnet til kun 100 kr. for en cone med ca. 250 g.

Vask af strik med cashmere og merino

Håndarbejde med cashmere- og merinould bør vaskes i hånden i lunkent vand. Undgå at vride, men kram i stedet vandet ud og læg det fladt til tørre.

Kan vi hjælpe dig med andet?

Garnspecialisten forhandler meget forskelligt strikkegarn og opskrifter, men vi kan bland meget andet også tilbyde et udvalg af forskellige knapper, f.eks:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jasmine merino cashmere cotton (250 g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.