Coventry børstet mohair følgetråd (ca. 200g)

Produktinformation:

Materiale

30% mohair 40% akyl 27% polyamid 3% elastan

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 550m

Form

på cones á ca. 200g.

Pris ved 50 gram

18,75 kr.

Strik

Pind 3-5 mm eller som følgetråd

75,00 kr.

(18,75 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

30% mohair 40% akyl 27% polyamid 3% elastan

Løbelængde per 50 gram

ca. 550m

Form

på cones á ca. 200g.

Pris ved 50 gram

18,75 kr.

Strik

Pind 3-5 mm eller som følgetråd

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 144 l vand
ca. 4,7 kg CO2
ca. 1,3 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle Coventry børstet mohair følgetråd til noget nyt og smukt.

BØRSTET MOHAIR FØLGETRÅD

Vil du have et lidt vamset udtryk i dit håndarbejde? Så har du nu chancen med Coventry børstet mohair følgetråd, som er et blødt, lækkert og fluffy garn med mohair. Til de fine mohairfibre er tilsat akryl og polyamid, som sikrer, at dit håndarbejde bevarer faconen. Garnet er let elastisk, der er nemlig en smule elastan i også. Et lækkert garn, der føles som ren luksus.

Børstet mohair følgetråd er rigtig blødt. Samtidig er det i en tykkelse, hvor du både kan bruge det som strikkegarn, som det nu er eller som følgetråd sammen med andre garner, fx Brug den alene, eller som følgetråd til f.eks. Italiensk merino eller Lani merino extrafine. Måske kan du bruge det til en lækker mohair sweater, fx en Dahlia sweater fra Önling? Du kan også vælge at strikke det med en enkelt tråd, eller du kan tage 2 tråde sammen. Uanset om du vælger en eller flere tråde, bør du altid lave en strikkeprøve. Måske skal du justere lidt i pindestørrelsen for at ramme den rigtige strikkefasthed. Tove har lavet en strikkeprøve med enkelt tråd på pinde 4 mm, og hun fik en strikkefasthed på ca. 24 masker pr. 10 cm. Men igen –  prøv dig altid frem med din egen strikkeprøve, før du går i gang med dit projekt 🙂

1 cone bør være nok til en ensfarvet sweater, hvis du strikker med en enkelt tråd.

Billigt mohairgarn fra Italien

Garnet er fra et restparti fra Italien, som vi har fået hjem på cones á 200g, og det er i superflotte farver. Garnet er på cones, og dermed slipper for at hæfte en masse ender,  sammenlignet med når du bruger garnnøgler. Samtidig er det en mere bæredygtigt måde at købe garn på, frem for at købe garn, der er produceret med direkte henblik på salg som garn til privatpersoner. Her er der nemlig tale om overskudsgarn fra tekstilindustrien. Altså garn som skulle have været vævet til tekstiler, men som er blevet tilovers. Vi sælger Coventry børstet mohair følgetråd til kun 75kr. for en cone med ca. 200g.

Vask af strik med børstet mohair følgetråd

Håndarbejde med mohairuld bør vaskes i hånden i lunkent vand. Undgå at vride men kram i stedet vandet ud, og læg det fladt til tørre.

Mangler du knapper?

Så kan vi selvfølgelig også hjælpe. Garnspecialisten har et stort udvalg i knapper både med og uden bling. Se mere her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Coventry børstet mohair følgetråd (ca. 200g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.