Cashmere 18/2 (900g)

Produktinformation:

Materiale

100% cashmere og intet andet

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 450 m

Form

Cones á ca. 900 gram

Pris ved 50 gram

55,50 kr.

Strik

Pinde 2,5-3 mm, strikkefasthed: 10 cm = 28 m

(55,50 kr. / 50 g)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Produktinformation:

Materiale

100% cashmere og intet andet

Løbelængde per 50 gram

ca. 450 m

Form

Cones á ca. 900 gram

Pris ved 50 gram

55,50 kr.

Strik

Pinde 2,5-3 mm, strikkefasthed: 10 cm = 28 m

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.900 l vand
ca. 28 kg CO2
ca. 8 KwH

Cashmeregarnet er et overksudsgarn fra modeindustrien. Giv det nyt liv og spar ressourcerne til nyproduktion.

REN GENANVENDT CASHMERE

Der er landet en palle med det skønneste cashmeregarn hos os 🙂 Det er et blødt og vidunderligt 2-trådet garn i 100% ren genanvendt cashmere. Genanvendt betyder, at garnet er fremstillet af cashmere fra eksempelvis aflagt tøj. Fibrene genvindes ved at opkradse og findele tøjet. Derpå kartes og spindes cashmeren præcis som garn af nye fibre. Resultatet er et cashmeregarn af ypperste kvalitet med mindre miljøpåvirkning end garn af nye fibre  – og så kommer det endda i en række af smukke farvenuancer.

Med en enkelt tråd passer strikkefastheden på 28 masker pr. 10 cm smukt til mange camisoler, toppe og babytøj. Det er også et garn, som vil gøre sig superfint med flere tråde sammen. Så mulighederne er mange, når det kommer til at vælge strikkeopskrift. Nedenfor har vi givet et par konkrete forslag 🙂

Garnet folder sig ud ved vask. Vi vil derfor stærkt opfordre til, at du vasker din strikkeprøve for at se garnets fulde potentiale, inden du kaster dig ud i dit strikkeprojekt. Det kan også være en god idé at strikke cashmeregarn lidt løst, så fibrene får plads til at åbne sig.

Garnalternativ til Kumulus Tee

Cashmeregarnet vil gøre sig smukt i en Kumulus Tee fra PetiteKnit, hvor strikkefastheden også er 28 masker pr. 10 cm.

Garnalternativ til Camisole No. 2 og No. 8

En camisole eller top er ikke kun skøn om sommeren, men også dejlig at have inderst i de kolde måneder. En cashmere-undertrøje holder kroppen varm og føles skøn mod huden. Du kan prøve en af My Favourite Things Knitwears smukke opskrifter: Camisole No. 2 eller Camisole No. 8.

Garnalternativ til Ella Hue

Zuzana har strikket den feminine Ella Hue fra Le Knit i to tråde Cashmere 18/2. Hun ramte strikkefastheden på 22 masker med dobbelttråd på pind 4 mm. Et overskueligt og raffineret projekt til efteråret.

Garnalternativ til Office Gloves

Et andet projekt i den overskuelige ende kunne være Office Gloves, ligeledes fra Le Knit. Her er det nok med en enkelt tråd, hvor du kan ramme strikkefastheden 28 masker pr. 10 cm.

Garnalternativ til Sophie Scarf

Et superblødt resultat kan du opnå ved at anvende cashmere 18/2 til Sophie Scarf fra PetiteKnit. Strik med dobbelttråd, så rammer du let strikkefastheden på 22 masker pr. 10 cm.

Cashmeregarn til gratis opskrift

De mindste kan nyde godt af et lunt tæppe til barnevognen, med denne gratis opskrift fra Drops: Teint de Neige Babytæppe.

Alsidigt cashmeregarn

Denne skønne garnkvalitet kan naturligvis også bruges til meget andet end strik. Cashmeregarn til hækling eller som islæt til vævning. Bløde halstørklæder, en hæklet kjole… vi kan blive ved at drømme om den bløde cashmere.

Husk at passe godt på dit cashmereprodukt. Det gør du ved at lufte det og vaske nænsomt, når det er nødvendigt. Vi anbefaler håndvask med uldvaskemiddel, så er du på den sikre side 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cashmere 18/2 (900g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.