Amorino mohair med farveskift (900g)

Produktinformation:

Materiale

46 % mohair 4 % uld 50 % polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 500 m/50 g

Form

På cones á ca. 900g

Pris ved 50 gram

40 kr.

Strik

Tynde pinde eller som følgetråd sammen med andet garn.

720,00 kr.

(40 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

46 % mohair 4 % uld 50 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 500 m/50 g

Form

På cones á ca. 900g

Pris ved 50 gram

40 kr.

Strik

Tynde pinde eller som følgetråd sammen med andet garn.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.006 l vand
ca. 19,8 kg CO2
ca. 54,9 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

TYND MOHAIR MED FARVESKIFT

Blødt, lækkert og fluffy tynd mohair med farveskift. Garnet skifter farve i de smukkeste nuancer, hvilket vil give en rigtig flot effekt i dit håndarbejde. Foruden mohair består garnet af uld og polyamid. Polyamid er tilsat for at sikre, at garnet ikke knækker, og at dit færdige håndarbejde bevarer faconen.

Garnet er børstet og meget blødt. Og så har det en tykkelse, som betyder, at du både kan bruge det som strikkegarn, som det er, eller som følgetråd sammen med andre garner, fx sammen med vores Italiensk merino eller Lani merino extrafine, som begge findes i mange smukke farver.

Zuzana har forelsket sig dybt i dette garn og har leget med strikkeprøver:

2 tråde Amorino mohair på pinde 4 mm = 18 masker = 10 cm. Det passer f.eks. med strikkefastheden til en Puf bluse fra le knit.

1 tråd Amorino mohair + 1 tråd Freddie merino alpaka mohairgarn på pinde 5 mm = ca. 17 masker. Præcis samme strikkefasthed som i Candyfloss sweater fra Fifty Fabulous.

1 tråd Amorino mohair + 1 tråd Ascot merino på pinde 4 mm = 20 masker = 10 cm. Det kan f.eks. passe til en Twist cardigan fra Sanne Fjalland.

Men husk at vores forslag til opskrifter kommer fra vores strikkeprøver. Vi strikker alle forskelligt, så uanset hvad vi foreslår, bør du altid lave din egen strikkeprøve.

Vask af garn med mohair

Garn med mohair bør vaskes i hånden ved max 30 grader. Rør vaskemidlet godt ud i vandet, inden du lægger tøjet i. Bevæg tøjet forsigtigt – det må ikke vrides. Skyl tøjet godt.

Billigt mohairgarn

Garnet er fra et restparti fra Italien, som vi har fået hjem på cones i mange smukke farver. Vi sælger det til 720 kr. per 900 gram cone, som svarer til til 800 kr. pr. 1 kg garn. Det svarer til en pris på kun 40 kr. for 50 gram garn.

Det praktiske ved at tynd mohair med farveskift er på cones, er at du slipper for at hæfte en masse løse ender. Dem får du jo, hver gang du begynder på et nyt garnnøgle. Samtidig – fordi garnet er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien, er det en mere bæredygtigt måde at købe garn på, frem for at købe garn, der er produceret med direkte henblik på salg som garn til privatpersoner.

Og et kilo er slet ikke for meget, for når du først kommer i gang med det smukke garn og opdager, hvor mange andre farver, det kan sættes sammen med, slipper det hurtigt op.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amorino mohair med farveskift (900g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.