Piumino alpaka blowgarn (ca. 1,5kg)

Produktinformation:

Materiale

68% alpaka 10% uld 22% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 2.200 m/kg (svarer til ca. 110m/50g)

Form

på cones á ca. 1,5kg

Pris ved 50 gram

kun 30 kr.

Strik

pinde 5-6 mm

900,00 kr.

(kun 30 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

68% alpaka 10% uld 22% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 2.200 m/kg (svarer til ca. 110m/50g)

Form

på cones á ca. 1,5kg

Pris ved 50 gram

kun 30 kr.

Strik

pinde 5-6 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.511 l vand
ca. 39,8 kg CO2
ca. 11,1 KwH

Piumino alpaka blowgarn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Når du køber det, er du med til at mindske garnspild.

TYKT OG BLØDT ALPAKA BLOWGARN

Tykt, blødt og lækkert italiensk alpakagarn. Garnet er spundet som et såkaldt blowgarn, hvor man istedet for at spinde garnet på traditionel måde, blæser fibrene ind i en “strømpe”. Det får man et meget luftigt og super blødt garn ud af. Piumino alpaka blowgarn er sammensat en en masse alpaka, lidt uld og lidt polyamid. Man tilsætter polyamid for at sikre styrke og holdbarhed.

Alpakaerne – som er leverandører af den lækreste bløde uld – lever i Andesbjergene. De trives bedst over 3800 meters højde, og i disse kolde egne danner alpakaen en tyk uld, som er mange gange varmere end fåreuld. Den kostbare, unikke uld indeholder ikke lanolin, fibrene er meget slidstærke, suger kun lidt vand, vejer lidt og bedst af alt – ulden er utrolig blød og kradser ikke, som vi ellers kender det fra fåreuld.

Det bløde garn kan du få nogle rigtig fine sager ud fra. Brug det som strikkegarn, hæklegarn og vævegarn – og måske også som maskingarn (grovstrikker). Du kan f.eks. bruge det til sweaters, cardigans, halsedisser, huer, vanter, tæpper og meget andet.

Garnalternativ til Magnolia Bloom Sweater

Zuzana har strikket en mega flot Magnolia Bloom Sweater fra Camilla Vad i 1 tråd Piumino alpaka blowgarn (se billedgalleriet her på siden). Hun har tilføjet et ekstra element til opskriften ved at strikke kanter i restegarn i forskellige farver.

Vask af alpakagarn

Alpakagarnet bør vaskes ved håndvask på max 30 grader eller i maskine med program til uldvask. Prøv evt at vaske din strikkeprøve i maskine først. Husk at bruge uldvaskemiddel.

Et godt tilbud

Garnet er fra Italien, og vi har fået det hjem som et restparti på store cones, som hver især vejer ca. 1,5kg, og vi sælger dem for 900kr. pr. cone.

Garn på cones

Det er rigtig praktisk med garn på cones, for du slipper for at hæfte en masse ender, og du har garn til rigtig mange projekter.

1,5 kg garn kan lyde voldsomt, og du tænker måske, at det får du aldrig brugt. Men når du først kommer igang med at strikke med det lækre garn, kan du slet ikke stoppe. Og du kan jo vælge at strikke det sammen med andet garn, for at få et helt andet udtryk. Brug fx en af vores helt tynde følgetråde, måske Chic eller Alpaka merino følgetråd eller en af de mange andre muligheder. Kun fantasien sætter grænser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Piumino alpaka blowgarn (ca. 1,5kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.