Bonfil blowgarn (50 g)

Produktinformation:

Materiale

52 % merino 23 % alpaka 25 % polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 130 m

Form

i nøgler á ca. 50 g

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

pinde 7-8 mm

30,00 kr.

(30 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

52 % merino 23 % alpaka 25 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 130 m

Form

i nøgler á ca. 50 g

Pris ved 50 gram

30 kr.

Strik

pinde 7-8 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 81 l vand
ca. 1,3 kg CO2
ca. 0,4 KwH

Bonfil blowgarn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Når du køber det, er du med til at mindske garnspild.

CHUNKY ULDENT BLOWGARN

Tykt italiensk blowgarn med farveskift. Garnet er spundet som et såkaldt blowgarn, hvor man, i stedet for at spinde garnet på traditionel måde, blæser fibrene ind i en “strømpe”. Det får man et meget luftigt og super blødt garn ud af. Her er selve “strømpen” spundet af polyamid, mens fyldet består af merino og alpakauld.

Det tykke, bløde garn kan du få nogle rigtig fine sager ud fra. Brug det som strikkegarn eller hæklegarn f.eks. til sweatre, cardigans, huer, vanter, hyggetæpper og meget andet.

Dit færdige håndarbejde bliver lunt og lækkert og får et let filtet udtryk.

Vores strikkeprøve på pinde 7 mm giver 12 masker på 10 cm. Det passer f.eks. til en Saturday night sweater fra Petite Knit, en Regnbuesweater fra Cewec eller en Fat Fur Hat fra Spektakelstrik. De to sidste kan du se billede af her på siden. Men du kan sagtens vælge en opskrift, hvor du skal strikke på tykkere pinde og stadig få et flot resultat. Og husk at vi alle sammen strikker forskelligt, så du bør altid lave din egen strikkeprøve.

Merinould

Merinould er et naturligt uldprodukt, der kommer fra merinofåret. Fiberen er stærkt kruset og blød, så i forhold til almindelig uld er merinould blødere og tyndere. Klør og kradser ikke som almindelig uld.

Alpakauld

Alpakaerne – som er leverandører af den lækreste bløde uld – lever i Andesbjergene. De trives bedst over 3.800 meters højde, og i disse kolde egne danner alpakaen en tyk uld, som er mange gange varmere end fåreuld. Den kostbare, unikke uld indeholder ikke lanolin, fibrene er meget slidstærke, suger kun lidt vand, vejer lidt og bedst af alt – ulden er utrolig blød og kradser ikke, som vi ellers kender det fra fåreuld.

Vask af Bonfil blowgarn

Vi anbefaler håndvask af chunky uldent blowgarn ved max 30 grader eller maskinvask på uldprogram (hvis du stoler på din vaskemaskine) med uldvaskemiddel.

Et godt tilbud

Garnet er fra Italien, og vi har fået det hjem som et restparti i smukke farver. Vi sælger det til kun 30 kr. for et nøgle med 50 gram.

Mangler du strikkepinde til det tykke garn, så kan du også finde dem hos Garnspecialisten. Tjek vores udvalg af f.eks. Knitpro Smartstix rundpinde.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.