Baby Alpaka Hør Silke Blowgarn (600g)

Produktinformation:

Materiale

63% baby alpaka 16% hør 21% morbærsilke

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 200 m

Form

Cones á ca. 600 gram

Pris ved 50 gram

66,75 kr.

Strik

Pinde 4-5 mm, strikkefasthed pind 5: 10 cm = 17 m

800,00 kr.

(66,75 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

63% baby alpaka 16% hør 21% morbærsilke

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 m

Form

Cones á ca. 600 gram

Pris ved 50 gram

66,75 kr.

Strik

Pinde 4-5 mm, strikkefasthed pind 5: 10 cm = 17 m

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 8.212 l vand
ca. 14 kg CO2
ca. 5 KwH

Vælg overskudsgarn og vær med til at spare på klodens ressourcer. Giv nyt liv til dette blowgarn med alpaka, hør og silke.

NATURLIGT BLOWGARN MED ALPAKA, HØR OG SILKE…

… Så bliver det altså ikke meget bedre, skulle vi mene 🙂 Dette garn har et fantastisk smukt, let meleret udtryk og er med sine rene naturmaterialer og bløde lethed helt perfekt til mange skønne strikkeprojekter. At det er et blowgarn betyder, at det er lavet som en tynd tube – i dette tilfælde af silke, som enten er naturhvid eller sort – der danner basen for garnets udtryk. Alpaka- samt hørfibrene er pustet ind i silketuben og der opnås således et virkelig let og luftigt garn, som alligevel luner skønt. Udtryksmæssigt har garnet masser af liv, da hørfibrene bidrager med tekstur og karakter. Samtidig sørger alpakafibrene for blødhed.

Zuzana har strikket en prøve på pinde 5 mm og fået 17 masker pr. 10 cm. Vi anbefaler altid at lave egne strikkeprøver, da vi alle strikker forskelligt 🙂

Garnalternativ med naturligt blowgarn

Med udgangspunkt i 17 m = 10 cm er der en række af dejlige opskrifter, som garnet passer perfekt til. Her får du en overblik over nogle af mulighederne:

  • Fra PetiteKnit kan eksempelvis fremhæves Sophie Shawl, Zipper Neck og Novice Slipover.
  • Kit Couture Copenhagen har lavet den skønne Endelave Slipover, som også vil gøre sig smukt – både til sommer og køligere årstider.
  • My Favourite Things Knitwears Sweater No. 23 er en klassisk smuk sweater, som vil blive let i dette blowgarn og med stor sandsynlighed en ny favorit i garderoben.

Blowgarn til alle slags håndarbejde

Naturligt blowgarn med alpaka, hør og silke egner sig ikke kun fortrinligt til strik. Blowgarn er også godt til hækling, til vævning, tuftning og kan endda anvendes til maskinstrik, på grovstrikker. I alle tilfælde kan du se frem til et resultat, der er blødt at bruge og føles let som en fjer. Det visuelle udtryk er både elegant, vamset og med en dejlig levende overflade, takker være samspillet mellem alpaka, silke og især hør.

Pleje og vask af naturligt blowgarn med alpaka

Vi anbefaler håndvask af håndarbejde. Anvend altid et uldvaskemiddel. Kender du din vaskemaskine godt, kan et uldprogram være fint. Det kan dog altid være en god idé at give din strikkeprøve en tur i maskinen inden du vover pelsen med hele dit projekt. Er du i tvivl, så hold dig til håndvask, og husk at luftning i mange tilfælde vil være nok 🙂 Ved at spare på vask, passer du både på dit håndarbejde og på planeten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Baby Alpaka Hør Silke Blowgarn (600g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.