Alpaka merino (200 g)

Produktinformation:

Materiale

50% alpaka 50% merino

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 100 m/50 g

Form

I bundter/fed á ca. 200 g

Pris ved 50 gram

37,50 kr.

Strik

pinde 4½-5 mm

(37,50 kr. / 50 g)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Produktinformation:

Materiale

50% alpaka 50% merino

Løbelængde per 50 gram

ca. 100 m/50 g

Form

I bundter/fed á ca. 200 g

Pris ved 50 gram

37,50 kr.

Strik

pinde 4½-5 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BLØD ALPAKA MED MERINO

Blød og lækker 3-trådet italiensk alpaka med merino. 100 % naturgarn i bundter i 2 smukke nuancer, nemlig råhvid og beige.

Det superbløde alpaka med merino kan du få nogle rigtig fine ting ud af. Det kan bruges som strikkegarn, hæklegarn og vævegarn. Uldgarnet kan bruges til f.eks. til sweaters og cardigans, halsedisser, huer, vanter og hyggetæpper.

Garnet har en løbelængde på ca. 100 m/50 g, og vi foreslår derfor, at du bruger pindestørrelse 4½ – 5 mm, hvis du vil strikke med det.

Det vil være et rigtig lækkert garnalternativ en Kumulus bluse eller et Sophie Shawl, begge dele fra PetiteKnit. Men husk altid at lave din egen strikkeprøve, før du giver dig i kast med en opskrift. Det er vigtigt at ramme den strikkefasthed, der angives i opskriften, så måske skal du justere lidt på pindetykkelsen.

Italiensk alpaka merino til farvning

Ikke nok med at du kan bruge det til rigtig mange forskellige ting, men den råhvide vil også kunne bruges til farvning. Og hos Garnspecialisten finder du selvfølgelig også pulver til farvning.

Et godt tilbud på lækkert garn

Vi har fået blød alpaka med merino hjem fra Italien som et lille restparti. Det er i bundter/fed, og vi sælger det superlækre uldgarn til kun 150kr./stk., hvilket svarer til kun 37,50 kr. for 50 gram naturgarn.

Garnet er et overskudsprodukt fra den italienske tekstilproduktion. Derfor et det et garn, som er godt for klimaregnskabet, da der bruges færre ressourcer på fremstilling, fremfor et garn som er fremstillet til salg i en traditionel garnbutik.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpaka merino (200 g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.