Tyndt bubble fluffy alpakagarn

Produktinformation:

Materiale

36 % alpaka superfine 14 % merino 40 % akryl 10 % polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 210 m/50 g)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pind 4-5 mm

Fra 270,00 kr.

(15 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

36 % alpaka superfine 14 % merino 40 % akryl 10 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 210 m/50 g)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pind 4-5 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.230 l vand
ca. 30.557 kg CO2
ca. 8,5 KwH

Du kan være med til at mindske garnspild ved at forvandle Tyndt bubble fluffy alpakagarn til fx en varm sweater. Garnet er nemlig et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU.

BLØDT OG LUFTIGT ULDGARN

Tyndt bubble fluffy alpakagarn er et rigtig spændende vamset og blødt uldgarn. Det vil være velegnet fx til lette og luftige sweaters og cardigans.

Garnet er af samme materiale som vores Bubble fluffy alpaka, men det her garn er tyndere. Du kan derfor vælge at bruge det som det er, eller du kan bruge det som følgetråd fx sammen med vores Trend merino angora.

Hvad er alpakagarn?

Alpakagarn kommer fra alpaka-lamaen, som lever i Andesbjergene i Peru og Bolivia. Det er en lille, langhåret lama, som er omkring en meter høj. Strukturen i alpaka-lamaens uld minder meget om den struktur, som vi kender fra får. Dog er alpaka-lamaens uld væsentlig finere og utrolig slidstærk.

Godt tilbud på uldgarn

Markedsprisen for garn som Bubble tyndt fluffy alpakagarn ligger på ca. 750 kr./kg, men hos os koster det kun 300 kr./kg, hvilket svarer til 15 kr. for 50 gram garn.

Når du køber garn hos os, giver du samtidig et bidrag til den cirkulære økonomi. Det er nemlig mere bæredygtigt at købe dit garn her, da vi i modsætning til de traditionelle garnforretninger ikke sælger ny-produceret garn. Vores garn er derimod restgarner fra tekstilindustrien.

Vaskeanvisning

Når du skal vaske dit færdige håndarbejde med alpaka og merinould, anbefaler vi håndvask med brug af uldvaskemiddel. Stoler du på din vaskemaskines uldprogram, kan du selvfølgelig vælge at bruge den. Men måske skal du lige prøve at vaske din strikkeprøve først.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyndt bubble fluffy alpakagarn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.