Tobeorknottobe bomuld bouclé (400g)

Produktinformation:

Materiale

74 % bomuld 24 % polyester 2 % elastan

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 415 meter

Form

Cones à ca. 400 g

Pris ved 50 gram

10 kr.

Strik

pinde 2½-3 mm

(10 kr. / 50 g)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Produktinformation:

Materiale

74 % bomuld 24 % polyester 2 % elastan

Løbelængde per 50 gram

ca. 415 meter

Form

Cones à ca. 400 g

Pris ved 50 gram

10 kr.

Strik

pinde 2½-3 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BLØD OG SHINY BOMULDSBOUCLÉ

Et lækkert italiensk bomuldsgarn i form af et slubagtigt bouclégarn. Et flot effektgarn på grund af den ujævne spinding. Det er en smule elastisk, hvilket gør det super anvendeligt til beklædning – særligt sommertøj.

Du kan bruge bomuldsbouclé både som hæklegarn og strikkegarn.

Vi har lavet en strikkeprøve på pinde 3 mm og har på 10 cm fået 28-29 masker. Strikkeprøven har et lidt løst udtryk. Det vil være perfekt til en fin, let cardigan eller til en sommertop eller -tee. Måske en smuk Kumulus Tee eller Sunday Tee, begge fra PetiteKnit.

Du kan også vælge at strikke med flere tråde sammen på tykkere pinde, eller du kan vælge at bruge blød og shiny bomuldsbouclé som følgetråd sammen med et andet garn.

Billigt sommergarn

Blød og shiny bomuldsbouclé er et overskudprodukt fra den italienske tekstilindustri og ville være endt som på deadstock, hvis ikke vi havde fået lov til at købe det. Vi har fået det i 2 farver – sort og hvid, og vi sælger dem til kun 80 kr. for en cone med ca. 400 g (10 kr./50 g).

Mangler du strikkepinde?

Har du ikke lige den størrelse strikkepinde, du skal bruge, så kan du sikkert finde den hos Garnspecialisten. Her finder du f.eks. smarte rundpinde fra Smartstix, som vi har både med fast og til udskiftelig wire.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.