OEKO-TEX Merino Silke Bundter (150g) – Hvid

Produktinformation:

Materiale

50% OEKO-TEX merino 20,5 micron 50% OEKO-TEX morbærsilke

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 200 m

Form

Bundter á ca. 150 gram

Pris ved 50 gram

50 kr.

Strik

Pinde 3-4. Se eksempler i produktbeskrivelse.

150,00 kr.

(50 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

50% OEKO-TEX merino 20,5 micron 50% OEKO-TEX morbærsilke

Løbelængde per 50 gram

ca. 200 m

Form

Bundter á ca. 150 gram

Pris ved 50 gram

50 kr.

Strik

Pinde 3-4. Se eksempler i produktbeskrivelse.

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 4.454 l vand
ca. 3 kg CO2
ca. 1 KwH

Når du vælger dette overskudsgarn fra en Schweizisk producent af OEKO-TEX silkegarn, er du med til at reducere garnspild. Mange tak for det :)

OEKO-TEX SILKEGARN TIL SOMMERTOP

OEKO-TEX Merino Silke Bundter er landet hos os lige i rette tid til sommersæsonens skønneste silkestrik. Garnet er spundet af lige dele morbærsilke og 20.5 micron merinould. Garnet er OEKO-TEX certificeret og bare superblødt og indbydende. Du kan strikke det alene for et enkelt og eksklusivt udtryk. I kombination med andre garner, kan du skabe iøjnefaldende, melerede sommertoppe eller lune, vidunderlige cardigans til kølige aftener. Vi har kombineret Merino Silke Bundter med Tyndt Viskose Effektgarn, for en smuk melering – se det fine resultat i billedgalleriet.

Morbærsilke og Merinould

Silke har den egenskab at føles lun, når det er koldt og kølig, når det er varmt. Det gør garn med morbærsilke til et perfekt valg til den danske sommer, hvor temperaturen nemt kan skifte med kort varsel. Når du vælger OEKO-TEX silkegarn til sommertoppe eller andet sommerstrik, får du glæde af silkens temperaturregulerende egenskaber og desuden en ekstrem blødhed fra den fine merinould.

Strikkefasthed

I ren og skær begejstring, har vi strikket et hav af prøver med dette skønne sommergarn 🙂 OEKO-TEX Merino Silke Bundter er smuk og blød både alene på pinde 3-4 mm, strikket med to tråde på pinde 3-4 mm eller i samspil med fx Tyndt Viskose Effektgarn. I galleriet kan du se de mange fine strikkeprøver og herunder en oversigt over vejledende strikkefastheder:

1 tråd på pind 3 mm: 10 cm = 28 masker

1 tråd på pind 3,5 mm: 10 cm = 27 masker

1 tråd på pind 4 mm: 10 cm = 25 masker

2 tråde på pind 3 mm: 10 cm = 24 masker

2 tråde på pind 3,5 mm: 10 cm = 23 masker

2 tråde på pind 4 mm: 10 cm = 22 masker

Husk, at lave din egen strikkeprøve, da vi alle strikker forskelligt.

Silkegarn til syrefarvning

Hvis du er vild med syrefarvning eller har lyst til at prøve det for første gang, kan vi varmt anbefale dette garn med morbærsilke og merinould som udgangspunkt for din garnfarvning. Vi har selvfølgelig alt, hvad du skal bruge til at komme i gang: Syrefarvekits. Præcis som OEKO-TEX Merino Silke Bundter er også syrefarverne OEKO-TEX certificeret. Du kan altså farve løs og anvende dine unikke håndfarvede garner til både store og små, uden at være bange for skadelige kemikalier.

Overskudsgarn fra et familieejet OEKO-TEX spinderi

Dette lækre garn af merino og morbærsilke er et overskudsgarn fra en lille producent af OEKO-TEX silkegarn i Schweiz. Ligesom os hos Garnspecialisten, arbejder de for at undgå garnspild! Virksomheden har gået sine processer efter i sømmene og lavet en aftale med Garnspecialisten, så vi sammen sikrer, at de kostbare silkefibre ikke går til spilde, men ender på pindene hos kvalitetsbevidste garnentusiaster 🙂

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.