Shiny båndgarn (600g)

Fast lav pris

Produktinformation:

Materiale

70% polyester 30% viskose

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 4.000 m/kg (ca. 200 m per 50 gram)

Form

På cones

Pris ved 50 gram

kun 7,50 kr.

Strik

p 5-6 mm (10 cm = 14m x 16p)

25,00 kr. (kun 7,50 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

70% polyester 30% viskose

Løbelængde per 50 gram

ca. 4.000 m/kg (ca. 200 m per 50 gram)

Form

På cones

Pris ved 50 gram

kun 7,50 kr.

Strik

p 5-6 mm (10 cm = 14m x 16p)

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BILLIGT BÅNDGARN

Et blødt båndgarn, hvor indholdet af viskose gør at du får et flot garn med en let og diskret shine. Samtidig er det et garn, der ligner vliseline klippet i strimler. Det er derfor også det, vi vil betegne som et tapegarn. Det kan give en rigtig flot effekt ved at give et chunky look i dit garnprojekt uden at der følger tyngde med. For eksempel vil det være rigtig flot til sommerbluser og lette cardiganer.

Som strikkegarn i hånden er det lækkert, for det er luftigt og du får hurtigt strikket ved at det er på pinde 5 mm. Det er nemlig et garn, der bliver endnu blødere efter vask.

Du kan også med fordel bruge garnet til køligere tider ved at tilføje en luftig følgetråd fx en mohair og dermed komme op på pind 7 mm, hvor vi fik en strikkefasthed på 10 cm = 12 masker. Det passer fx til en Sunday Cardigan (PetiteKnit) eller en Sweater No. 2 (My Favorite Things Knitwear).

Se evt vores udvalg af Knitpro strikkepinde her.

Du kan bruge garnet til en grovstrikker – dog skal du være opmærksom på at det er et garn, der vil kræve en ekstraordinær opmærksomhed i forhold til nedtræk på garnet. Det kan nemlig “flyve” lidt rundt på nålene, men det er besværet værd hvis du er villig til at ofre den ekstra opmærksomhed, det kræver.

Normalprisen for denne type garn ligger på ca. 400 kr./kg, men her skal du kun af med 150 kr./kg. Du sparer derved cirka 63% af normalprisen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Shiny båndgarn (600g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.