Rowan Stone Washed (50g)

Fast lav pris

Materiale

100% bomuld

Løbelængde

ca. 75 m per 50 gram

Form

nøgler á 50g

Pris ved 50 gram

kun 40 kr.

Strik

p 6 mm (10 cm glatstrik = 16m x 22p)

Hækling

nål 5 mm

Maskinstrik

Vævning

40,00 DKK

Ryd

40,00 DKK

Garn
This option is required
003 004
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

BÅNDGARN FRA ROWAN

Bomuldsgarnet her er udformet som et båndgarn. Det er lige garnet til en omgang sommerstrik, hvor du fx kan strikke kortærmede bluser og toppe. Her vil det give et fedt, råt look i at med at det er stone washed. Det er bare et lækkert, lækkert garn!

Strikkefastheden er angivet som værende 16 masker per 10 cm glatstrik på pind 6 mm. Vi vil anbefale at du laver en strikkeprøve og tjekker om det holder – bare for en sikkerheds skyld. Vi har nemlig erfaret at den angivne strikkefasthed på flere af Rowans garner ikke holder.

Garnet har vi fået hjem som et mindre restparti. Du skal derfor sikre dig at du får købt det du skal bruge. Ellers kan du ikke være sikker på at kunne få fat i den samme farve eller i den samme indfarvning. Til gengæld er prisen rigtig god, for du får det til kun 40 kr. per nøgle, hvor markedsprisen ellers ligger på 50 kr.

OBS: Da der er tale om et restlager, kan vi IKKE garantere at de alle er samme indfarvning. Vi bestræber os selvfølgelig på at sende samme indfarvning så vidt muligt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rowan Stone Washed (50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.