Recy-marble genbrugsbomuld (ca. 1 kg)

Produktinformation:

Materiale

47 % genbrugsbomuld 47 % bomuld 6 & lurex

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 330 m

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

Pinde 2-2½ eller flere tråde sammen på tykkere pinde

400,00 kr.

(20 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

47 % genbrugsbomuld 47 % bomuld 6 & lurex

Løbelængde per 50 gram

ca. 330 m

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

Pinde 2-2½ eller flere tråde sammen på tykkere pinde

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.591 l vand
ca. 12 kg CO2
ca. 8 KwH

Ved at købe dette garn med recycled bomuld, er du med til at mindske garnspild. Garnet er nemlig et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU.

GENBRUGSBOMULD MED NISTER

Tynd italiensk genbrugsbomuld med blanke nister. Garnet er flertrådet, og er sammensat af 47 % genbrugsbomuld, 47 % bomuld og 6 % lurex.

De kulørte nister glimter i forskellige farver, og bestiller du den sorte, kan du være heldig at få en cone med sølvnister, en med guldnister eller en med multifarvede nister.

Garn til festligt sommertøj

Genbrugsbomuld med nister kan bruges som vævegarn, som garn til strikkemaskine og som hæklegarn eller strikkegarn. Brug det f.eks. til kortærmede sommerbluser eller til en smuk top.

Du kan vælge at strikke med enkelt tråd på f.eks. pinde 2-2½ mm, eller du kan strikke med dobbelt tråd på pinde 3½-4 mm. Uanset hvilken pindestørrelse eller hvilken opskrift, du vælger, bør du altid lave en strikkeprøve først. Det er en forudsætning for, at du kan få målene i opskriften til at passe. Måske skal du justere lidt på pindetykkelse for helt at få det til at passe.

Billigt bomuldsgarn

Tynd italiensk genbrugsbomuld med nister sælger vi til kun 400 kr. for en cone med ca. 1 kg. Det svarer til 20 kr. for 50 gram garn.

Den italienske genbrugsbomuld er fra et restparti, og vi har fået det i et væld af smukke farver, men nogle af farverne er der kun en enkelt eller 2 cones af, så du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil finde din yndlingsfarve.

Genbrugbomuldsgarnet er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien og altså oven i købet delvist bestående af recycled bomuld, så her er der virkelig sparet på klimaressourcerne.

Er du på udkig efter;

Så finder du også det og meget andet hos Garnspecialisten.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.