Organza Bomuld (900 g) – Naturhvid

Flyttesalg - 50%

Produktinformation:

Materiale

94 % bomuld 6 % polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 1.250 m

Form

på cones á ca. 900 g

Pris ved 50 gram

5,56 kr.

Strik

Pinde 0-2 mm eller flere tråde sammen på tykkere pinde

Original price was: 100,00 kr..Current price is: 50,00 kr..

(5,56 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

94 % bomuld 6 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 1.250 m

Form

på cones á ca. 900 g

Pris ved 50 gram

5,56 kr.

Strik

Pinde 0-2 mm eller flere tråde sammen på tykkere pinde

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.315 l vand
ca. 8 kg CO2
ca. 7 KwH

Garnet er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU, og du kan være med til at mindske garnspild ved at forvandle det til nyt og smukt håndarbejde.

TYNDT BOMULDSGARN

Tyndt bomuldsgarn med en lille smule polyamid. Garnet er 2-trådet.

Garnalternativ til French Market Bag

Gry har planer om at strikke en French Market Bag fra PetiteKnit med dette garn. Den strikkes iflg. opskriften på pinde 4 mm, og for at ramme strikkefastheden, som er 16 masker i hulmønster på pinde 4 mm, skal der formentlig strikkes med 6-7 tråde på samme tid. Men det med strikkefastheden er egentlig ikke så vigtigt her. Det er jo kun tasken, der vil blive større eller mindre afhængigt af hvilken pindestørrelse eller hvor mange tråde, du vælger.

Garn med mange muligheder

Brug tyndt bomuldsgarn som strikkegarn på de helt tynde pinde eller gør som Gry og tag tage flere tråde sammen og strik det på tykkere pinde. Det samme gælder, hvis du vil bruge det som hæklegarn.

Du kan også vælge at bruge det tynde bomuldsgarn som følgetråd f.eks. sammen med en mohair eller et hvilket som helst andet garn.

Udover at strikke eller hækle med vil det også være velegnet til maskinstrik, vævning og knipling.

Garn til farvning

Det tynde, naturhvide bomuldsgarn er super velegnet til garnfarvning. Garnspecialisten tilbyder alt hvad du skal bruge til at selv farve garn derhjemme – nemlig alt-du-skal-bruge-kits eller syrefarvningspulver.

Vi tilbyder 13 forskellige farver, som yderligere kan blandes sammen til alle regnbuens farver. De kommer i to størrelser, nemlig på 10 eller 100 gram. Selv en lille bøtte på 10 gram er nok til ca. 10 kilo garn. Pulverne er oeko-tex certificerede, og det betyder, at de ikke indeholder skadelige kemikalier.

Billigt overskudsgarn

Tyndt bomuldsgarn er et overskudsprodukt fra en tekstilfabrik, der leverer til de førende modehuse. Garnet fejler ingenting, men der er måske bare blevet produceret for meget af det. Når vi aftager garnet, er vi med til at sikre, at det ikke ligger hengemt på et lager. Du kan derfor gøre dit garnkøb mere bæredygtigt her, fordi det er et garn, der nok ikke ville blive brugt til noget, hvis vi ikke havde opkøbt det.

Samtidig får du garnet til en rigtig god pris – nemlig til kun 100 kr. for en cone med ca. 900 g. Det svarer til 5,56 kr. for 50 g.

Tilbehør til håndarbejde

Hos Garnspecialisten finder du også et stor udvalg i forskelligt tilbehør til håndarbejde. Vi sælger f.eks.

LIGNENDE PRODUKTER

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Scroll to Top