Merino hør 16/2 (250g)

Materiale

70% merino 30% hør

Løbelængde

ca. 8000 m/kg (svarer til ca. 400 m per 50g)

Form

på cones à ca. 250g

Pris ved 50 gram

kun 20 kr.

Strik

2 tr på p 3-3,5 mm (strikkefasthed på 10 cm = 23-25 m)

Hækling

2 tr på p 2,5-3 mm

Maskinstrik

sp 6

Vævning

trend og islæt

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

[yith_ywdpd_quantity_table]

MERINOULDGARN MED HØR

Et rigtig flot og lækkert uldgarn på cones. Her får du ikke bare uld, men også hør. Det er to materialer, der er rigtig fine at sætte sammen. Hør er med til at give garnet et lidt rustik look, men da der også er masser af merinould, er det uden at give afkald på dets blødhed. Samtidig har det også lidt shine, så det er et rigtig smukt garn.

Nu tænker du nok at det der med store cones gider du altså ikke. Disse her cones vejer nu kun 250 gram, hvilket svarer til 5 garnnøgler à 50 gram. Det er faktisk en rigtig god mængde, for så slipper du for at hæfte en masse ender. Samtidig betyder det også, at du ikke bare kan bruge det som strikkegarn/hæklegarn, men også som garn til strikkemaskine.

Hvor du måske i en længere periode har brugt mohair som følgetråd, kan du sagtens vælge noget andet som fx dette her garn. Det giver mere stabilitiet end mohair ville give, samtidig får du også noget “fluff” fra det hør, der er i garnet. Det er også hvad dette garn bedst egner sig til.

Merino hørgarnet kan du bruge som følgetråd til sjaler, bluser, huer, vante, halsedisser og meget andet. Hvorfor ikke strikke noget med fair isle mønstre, når der nu er sådan et fint farveudvalg?

Billigt restparti fra Italien

Som vanligt kommer garnet fra et restparti og du derfor kan få det til en god pris. Kiloprisen for denne type garn vil normalt ligge på ca. 900 kr., men her alipper du med at betale 400 kr./kg. Så når du køber garn hos Garnspecialisten sparer du ca. 56%.  Samtidig bidrager du til den cirkulære økonomi, som er modstykket til den traditionelle brug-og-smid-væk kultur, for når vi opkøber restpartier, er der tale om overskudsprodukter fra tekstilindustrien.

3 anmeldelser af Merino hør 16/2 (250g)

 1. Helen Vøge

  Garnet trækker skævt.
  Men returnerede uden problemer.

 2. Ida Busk Larsen

  Garnet trækker meget skævt, især efter vask – og både strikket rundt og frem og tilbage. Men det er lækkert som følgetråd.

 3. Majbritt Hoffmann

  Fantastisk følgetråd. Jeg Strikkede en tråd sammen med naturuld og fik efter vask det smukkeste rustikke look

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.