Istria mohair hørgarn (ca. 1,3kg)

Produktinformation:

Materiale

50% mohair 50% hør

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 125m/50g

Form

på cones á ca. 1,3kg.

Pris ved 50 gram

kun 30kr.

Strik

Pinde 4-5mm

780,00 kr.

(kun 30kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

50% mohair 50% hør

Løbelængde per 50 gram

ca. 125m/50g

Form

på cones á ca. 1,3kg.

Pris ved 50 gram

kun 30kr.

Strik

Pinde 4-5mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.686 l vand
ca. 23,9 kg CO2
ca. 7,3 KwH

Når du køber Istria mohair hørgarn til dit håndarbejdsprojekt, er du med til at mindske garnspil. Dette garn er nemlig et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU.

MOHAIR HØRGARN

Et super lækkert garn i 100% naturmaterialer, nemlig mohair og hørgarn. Mohairgarnet gør garnet let loddent, mens hør giver garnet det rustikke look. Mohair og hørgarn er spundet med 3 tråde. Uanset om du vælger at bruge det som strikke- eller hæklegarn eller måske til vævning, vil det give et flot resultat.

Mohair er den bløde og skinnende uld fra angora geden – en stor krøllet ged, og garnet er både holdbart og modstandsdygtigt. Mohairens egenskaber gør, at den føles varm om vinteren og kølig om sommeren. Hør er som nævnt også et naturligt materiale, som kommer fra hørplanten, hvor det er stænglen, man udnytter til garnfremstilling. Hørgarn er som regel let mat med en struktureret overflade.

Vi har strikket en prøve på pind 4,5mm og fået en strikkefasthed på 19 masker = 10 cm. Det passer f.eks. perfekt til en Stockholm slipover fra PetiteKnit.

Vask af garnet

Vi anbefaler, at du vasker det færdige projekt forsigtigt i hånden – alternativt på maskine med det rette skåneprogram. Du kan evt. starte med at vaske din strikkeprøve, så du ved, om garnet kan tåle maskinvask.

Billigt overskudsgarn

Istria mohair hørgarn har vi fået fra Italien som et lille restparti på cones i 3 smukke farver. Det er et overskudsprodukt fra den italienske tekstilindustri, og ved at købe garnet kan du være med til at bidrage  til den cirkulære økonomi, fordi du køber overskudsgarn fremfor garn som er fremstillet direkte til salg i butikkerne.

Garnspecialisten sælger også tilbehør

Er du strikker og mangler du strikkepinde, så prøv at se vores udvalg her. Vi har også at fint udvalg af knapper.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Istria mohair hørgarn (ca. 1,3kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.