Hondu hør viskose garn (1,3kg)

Materiale

50% hør 50% viskose

Løbelængde

ca. 2.000 m/kg (svarer til ca. 100 meter per 50 gram)

Form

På cones á min. 1,3 kg

Pris ved 50 gram

kun 19 kr.

Strik

p 4½-5mm (strikkefasthed pr. 10 cm glatstrik = 18 m)

Hækling

nål 4½-5mm

Maskinstrik

grovstrikker

Vævning

trend og islæt

500,00 DKK

Ryd

500,00 DKK

Variant
This option is required
Chokolade Fuchsia Halm Koksgrå Lilla limegul Lyng Marineblå Mursten Orange Rød Rosenrød Rosmarin Sandsten Sennep Smaragd Sort Turkis Turkis hvid
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

LUKSUSGARN MED HØR OG VISKOSE

Flot og super lækkert hør viskose garn med kulørte nister. Disse to materialer komplementerer hinanden på en rigtig fin måde i dette lækre garn.

Garnet har en tweed-agtig og lidt ujævn struktur. Samtidig har det et smukt og dragende farvespil.

Det tweed- og let rustikke udtryk kommer fra dets indhold af hør, mens viskosen bidrager med en smuk glans. Så man kan sige at modsætninger mødes og sød musik opstår i dette garn. Det vil være flot til fx en lækker varm sweater eller cardigan eller måske til et tykt slumretæppe.

Vores garnspecialist, Susanne, har allerede brugt det som garnalternativ til en rigtig fin Kumulus Bluse (PetiteKnit). Garnet har en strikkefasthed på 18 masker pr. 10 cm glatstrik. Med afsæt i det kunne du lade dig inspirere af de pins vi har på vores Pinterest-opslagstavle for opskrifter, der også har en strikkefasthed på 18 masker.

Her får du garnet til kun 500 kr. pr. cone, og hver cone vejer min. 1,3kg. Og så opnår du endda fri fragt, fordi du køber for 500kr. Desuden er det bæredygtigt køb af garn, fordi garnet er et restprodukt fra tekstilindustrien. De er leverandører til førende modehuse og sætter derfor meget høje standarder for kvaliteten. Det er ingen undtagelse for dette garn, så du får både kvalitet, gode priser og bæredygtigt garn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hondu hør viskose garn (1,3kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.