Hondu hør viskose garn (1,3kg)

Produktinformation:

Materiale

50% hør 50% viskose

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 100 meter pr. 50 gram

Form

På cones á min. 1,3 kg

Pris ved 50 gram

19 kr.

Strik

p 4½-5mm (strikkefasthed pr. 10 cm glatstrik = 18 m)

500,00 kr.

(19 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

50% hør 50% viskose

Løbelængde per 50 gram

ca. 100 meter pr. 50 gram

Form

På cones á min. 1,3 kg

Pris ved 50 gram

19 kr.

Strik

p 4½-5mm (strikkefasthed pr. 10 cm glatstrik = 18 m)

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 3.455 l vand
ca. 18,2 kg CO2
ca. 6,8 KwH

Hondu hør viskosegarn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Når du bruger dette garn til dine håndarbejdsprojekter, er du med til at mindske garnspild.

LUKSUSGARN MED HØR OG VISKOSE

Flot og super lækkert hør viskose garn med kulørte nister. Disse to materialer komplementerer hinanden på en rigtig fin måde i dette lækre garn.

Garnet har en tweed-agtig og lidt ujævn struktur. Samtidig har det et smukt og dragende farvespil.

Det tweed- og let rustikke udtryk kommer fra dets indhold af hør, mens viskosen bidrager med en smuk glans. Så man kan sige at modsætninger mødes og sød musik opstår i dette garn. Det vil være flot til fx en lækker varm sweater eller cardigan eller måske til et tykt slumretæppe.

Vores garnspecialist, Susanne, har allerede brugt det som garnalternativ til en rigtig fin Kumulus Bluse (PetiteKnit). Og en af vores dygtige kunder har strikket en superflot Manu Cardigan fra Kate Davies Design i garnet (se billedgalleri).

Garnet har en strikkefasthed på 18 masker pr. 10 cm glatstrik. Med afsæt i det, kunne du lade dig inspirere af de pins, vi har på vores Pinterest-opslagstavle for opskrifter, der også har en strikkefasthed på 18 masker.

Her får du hør viskose garn til kun 500 kr. pr. cone, og hver cone vejer min. 1,3kg. Og så opnår du endda fri fragt, fordi du køber for 500kr. Du kan desuden handle garn med lidt bedre samvittighed, fordi garnet er et restprodukt fra tekstilindustrien. De er leverandører til førende modehuse og sætter derfor meget høje standarder for kvaliteten. Det er ingen undtagelse for dette garn, så du får både kvalitet og gode priser og er samtidig med til at stoppe garnspild.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.