Ecoland 28/2 merinogarn med soya - beige

Materiale

80% merino 20% soyafibre

Løbelængde

ca. 14.000 m/kg

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 20 kr.

Strik

flere tr sammen

Hækling

flere tr sammen

Maskinstrik

følgetråd eller flere tr sammen

Vævning

islæt

400,00 DKK

Ryd

400,00 DKK

Variant
This option is required
ca. 1 kg
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

ULDGARN MED “CASHMERE”

Det beige garn er sammensat af 80% merinould og 20% soyafibre, hvilket giver et blødt og behageligt garn. Samtidig har det lidt shine.

Soyafibre er et atypisk materiale indenfor garnproduktion, men det er et materiale, der er så blødt at nogle bruger betegnelsen ‘vegetabilsk cashmere’. Fibrene er spundet af soyaprotein og i udseende minder de meget om silke. Dog er de med knap så meget glans.

Med sin fine og lette kvalitet er merino garnet et ideelt valg til luftige tørklæder og fnuglette lace sjaler. Herudover er det et eminent valg som kniplegarn og vævegarn (islæt). Da det er på kegler, er det også velegnet som garn til strikkemaskine. Her skal du nok regne med at tage flere tråde sammen eller bruge det som følgetråd.

Blødt strikkegarn

Selvom uldgarnet er tyndt kan du også bruge det til håndstrik. Det gør du ved at tage flere tråde sammen eller ved at bruge det som en følgetråd.

Du kan fx bruge garnet som strikkegarn ved at tage 3 tråde sammen. Der skulle det gerne få en tykkelse, der vil passe til at du kan strikke en Sunday Tee (PetiteKnit) eller andre kortærmede bluser og toppe (linket kræver at du har en Pinterest-konto).

Vi har fået det hjem som et restparti fra Italien. Det er et restprodukt fra tekstilindustrien. Du kan derfor foretage et bæredygtigt garnkøb og samtidig få garnet til kun 400 kr./kg.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ecoland 28/2 merinogarn med soya – beige”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.