Dub sommer båndgarn (900 g)

Produktinformation:

Materiale

66 % bomuld 34 % polyester

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 110 m pr. 50 gram

Form

På cones á 900 g

Pris ved 50 gram

11,11 kr.

Strik

p 5-6 mm

(11,11 kr. / 50 g)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Produktinformation:

Materiale

66 % bomuld 34 % polyester

Løbelængde per 50 gram

ca. 110 m pr. 50 gram

Form

På cones á 900 g

Pris ved 50 gram

11,11 kr.

Strik

p 5-6 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.671 l vand
ca. 10,7 kg CO2
ca. 6,2 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

GLANSFULDT BÅNDGARN

Et glansfuldt båndgarn bestående af bomuld og polyester og har et fint og diskret shine. Glansfuldt båndgarn har mange fordele. Det er holdbart, let at håndtere og har et fint og diskret shine. Det er ikke for stift men glat og løst, hvilket vil give et behageligt finish. Det er perfekt til sommerbluser, lette cardigans og andre lette strikkeprojekter. Det er også en god mulighed for at tilføje et ekstra touch til enhver stil. Det er en god måde at eksperimentere med forskellige stilarter og få et helt unikt og personligt udseende.

Båndgarn til håndarbejde

Som strikkegarn i hånden er det lækkert, for det er dejligt blødt.

Vi har lavet en strikkeprøve på pinde 3½ mm, hvilket på 10 cm giver 21 mm. Det giver et lidt fast resultat, så du kan med fordel strikke på tykkere pinde. Men det er selvfølgelig helt afhængigt af hvilket udtryk, du foretrækker.

Du kan også med fordel bruge garnet til køligere tider ved f.eks. at tilføje en luftig følgetråd fx en mohair og dermed komme op på f.eks. pinde 7. Så kan du måske bruge det til en Sunday Cardigan (PetiteKnit).

Men uanset om du foretrækker et løst eller fast udtryk eller vil strikke på tynde eller tykke pinde, så bør du altid lave en strikkeprøve, før du får i gang med en bestemt opskrift.

Du kan også bruge garnet til en grovstrikker. Dog skal du være opmærksom på at det er et garn, der vil kræve en ekstraordinær opmærksomhed i forhold til nedtræk på garnet. Det kan nemlig “flyve” lidt rundt på nålene, men det er besværet værd, hvis du er villig til at ofre den ekstra opmærksomhed, det kræver.

Billigt båndgarn

Glansfuldt båndgarn er på cones, der vejer ca. 900 g. Vi sælger dem til 200 kr. pr. cone, hvilket svarer til kun 11,11 kr. for 50 gram garn.

Vi sælger også tilbehør til håndarbejde

Har du brug for tilbehør til dit håndarbejde, f.eks. knapper eller strikkepinde, så kan du også finde det hos Garnspecialisten.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dub sommer båndgarn (900 g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.