Denim 16/2 genbrugsbomuld (1 kg)

Produktinformation:

Materiale

95 % genbrugsbomuld 5 % andre fibre

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 400 m

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

Pinde 2-2½ eller flere tråde sammen på tykkere pinde

400,00 kr.

(20 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

95 % genbrugsbomuld 5 % andre fibre

Løbelængde per 50 gram

ca. 400 m

Form

på cones á ca. 1 kg

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

Pinde 2-2½ eller flere tråde sammen på tykkere pinde

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.617 l vand
ca. 12 kg CO2
ca. 8 KwH

Ved at købe dette garn med gebrugsbomuld, er du med til at mindske garnspild. Garnet er nemlig et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU.

TYND GENBRUGSBOMULD

Tynd italiensk genbrugsbomuld med denimudtryk, som er flertrådet og sammensat af hele 95 % genbrugsbomuld og 5 % andre fibre.

Garn til sommertøj

Den tynde genbrugsbomuld kan bruges som vævegarn, som garn til strikkemaskine og som hækle- eller strikkegarn. Bruger du det på strikkemaskine, skal du være opmærksom på, at garnet forholdsvis let kan knække.

Brug det f.eks. til kortærmede sommerbluser, til en super behagelig top eller til en fin og let cardigan til at bruge over sommerkjolen.

Du kan vælge at strikke med enkelt tråd på f.eks. pinde 2 eller 2½ mm, eller du kan strikke med dobbelt tråd på pinde 3-4 mm. Uanset hvilken pindestørrelse eller hvilken opskrift, du vælger, bør du altid lave en strikkeprøve først. Det er en forudsætning for, at du kan få målene i opskriften til at passe. Måske skal du justere lidt på pindetykkelse for helt at få det til at passe.

Vores strikkeprøve på pinde 3 mm med 2 tråde giver ( efter vask) 29 masker pr. 10 cm. Resultat er et lidt fast udtryk, så du vil uden problemer kunne gå et halvt eller et helt nummer op i pindetykkelse.

Billigt genbrugsbomuld

Tynd genbrugsbomuld med denimudtryk er kommet hjem som et lille restparti, og vi sælger det til kun 400 kr. for en cone med ca. 1 kg. Det svarer til 20 kr. for 50 gram garn.

Genbrugsbomuldsgarnet er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien. Hvis ikke vi købte det hjem, ville det bare ligge og samle støv som deadstock på tekstilfabrikkens lager. Så det her garn, som oven i købet består af recycled bomuld, gør virkelig noget godt for verdens klimaregnskab.

Er der andet, du har brug for til dit håndarbejde?

Så tjek vores sider om Garntilbehør. Her finder du f.eks.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top