Cleofe bouclé uldgarn (650 g) – hvid

Produktinformation:

Materiale

65 % uld 30 % polyamid 5 % akryl

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 85 meter

Form

på cones à ca. 650 g

Pris ved 50 gram

7,69 kr.

Strik

5-6 mm

100,00 kr.

(7,69 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

65 % uld 30 % polyamid 5 % akryl

Løbelængde per 50 gram

ca. 85 meter

Form

på cones à ca. 650 g

Pris ved 50 gram

7,69 kr.

Strik

5-6 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 920 l vand
ca. 16 kg CO2
ca. 4 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

TYKT BOUCLÈ ULDGARN

Et lækkert, tykt bouclé uldgarn fra Italien. Garnet er spundet op som et bouclégarn med det hvide uld spundet omkring den en sort tråd. Garnet vil vær fint til tykke sweatre eller cardigans. Herudover kan du også bruge det til hyggetæpper- og puder og til huer og store tørklæder.

Du kan bruge bouclé uldgarn både som hæklegarn, strikkegarn og som vævegarn.

Vores strikkeprøve på pinde 6 mm giver 13-14 masker og et lidt åbent udtryk. Med den strikkefasthed vil det kunne være et godt garnalternativ til f.eks.

De kan selvfølgelig også vælge at bruge tyndere pinde og dermed få et mere fast udtryk. Men uanset hvad du vælger, skal du gøre dig selv den tjeneste at lave en strikkeprøve først. Måske skal du gå lidt op eller ned i pindestørrelse for at den rigtige strikkefasthed eller det udtryk, du bedst kan lide.

Billigt uldgarn

Tykt bouclé uldgarn er garn fra et restparti, og vi har kun fået det i hvid (med tynd, sort gennemgående tråd). Prisen er 100 kr. for en cone med ca. 650 gram garn. Det svarer til kun 7,69 kr. for 50 gram.

Vask af Cleofe bouclé uldgarn

Bouclé uldgarn bør vaskes i hånden ved max. 30 grader og med uldvaskemiddel. En nyere vaskemaskine med et godt skåneprogram til uld, kan sikkert også bruges. Men prøv dig evt. frem ved at vaske din strikkeprøve først.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.