Chunky bomuld (900g)

Materiale

100% bomuld

Løbelængde

ca. 1.100 m/kg (svarer til 50g = 55 m)

Form

på cones med min. 900g

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

pind 7-8mm (10 cm = 12-14 m)

Hækling

nål 6-7 mm

Maskinstrik

Vævning

trend og islæt

180,00 DKK

Ryd

180,00 DKK

Variant
This option is required
Æggeskal Violet
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]

BOMULDSGARN TIL PINDE 7-8 MM

Vi har fået dette superflotte bomuldsgarn hjem fra Italien.

Det er rigtig dejligt som strikkegarn og det kører bare derud af på pinde 7-8 mm når man strikker i det. Har du iøvrigt set vores udvalg af strikkepinde fra KnitPro?

Du kan f.eks. bruge det bløde bomuldsgarn til at strikke en let sommertop. Det har vores kunde Camilla gjort, med sit eget design Comovibetop. Du kan se den fine top i billed-galleriet. Det er også et rigtig godt bomuldsgarn til overgangstrøjer eller trøjer til kølige sommeraftener. Vi har brugt det til en sommerlig udgave af Saturday Night Sweater (PetiteKnit). Her har vi brugt ca. 500g til str. S. Herudover har Sara, der er en af vores kunder, brugt det til Ballonjakken (ligeledes PetiteKnit). Endvidere har en af vores andre kunder, Susanne, brugt det på pinde 8 mm til en “Dawning” bluse fra Berrocco Design (ravelry).

Det tykke bomuldsgarn går til en normalpris på ca. 600 kr./kg, men hos os slipper du som altid meget billigere! Her får du det nemlig til kun 200 kr./kg og du sparer derfor ca. 67% af normalprisen. Dog skal du være opmærksom på at du skal slå hurtigt til, for din yndlingsfarve er måske væk næste gang du kigger forbi. Vi sælger nemlig garn fra restpartier og det er derfor kun så længe lager haves.

Vaskeanvisning - håndvask

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Chunky bomuld (900g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.