Cewec Ofelia (50g)

Fast lav pris

Produktinformation:

Materiale

86% uld 10% akryl 4% nylon

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 100 meter per 50 gram

Form

garnnøgler à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 20 kr.

Strik

pind 7 mm (strikkefasthed per 10 cm glatstrik = 13 m)

20,00 kr. (kun 20 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

86% uld 10% akryl 4% nylon

Løbelængde per 50 gram

ca. 100 meter per 50 gram

Form

garnnøgler à 50 gram

Pris ved 50 gram

kun 20 kr.

Strik

pind 7 mm (strikkefasthed per 10 cm glatstrik = 13 m)

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BOUCLÉ GARN TIL TYKKE PINDE

Superlækkert fluffy bouclé uldgarn med et smukt farvespil. Det er lækkert som strikkegarn til pind 7 mm og som hæklegarn. Som vævegarn kan du bruge det til islæt. Det er et uldgarn, der byder på rigtig mange muligheder. Fx kan du bruge det som garn til tørklæder, huer og vanter. Du skal ikke bare nøjes med de små garnprojekter, for det er også velegnet til sweatere, veste, cardiganer, ponchoer og meget andet.

Uld garnet er fra Cewec og de har udviklet flere opskrifter til lige netop dette garn. Disse opskrifter har vi fået lov til at forhandle. Opskrifterne kan du finde her i webshoppen.

Du kan også strikke en Lousiana Sweater efter opskrift fra PetiteKnit. Det kan du gøre ved at gøre en pind ned i forhold til det angivne i opskriften. Til str. S har vi brugt 6 nøgler og fået en dejlig sweater ud af det.

Vil du derimod strikke en slipover, kan du også sagtens gøre det. Vi har strikket en Saga Vest (Spektakelstrik) i str. XS (de er store i størrelsen), hvor vi brugte ca. 155 gram. Ja, det var så 3 nøgler og lige lidt af den 4., men så er der vel også garn nok  i den 4. nøgle til de lidt større størrelser 🙂

Ofelia bouclé garnet er udgået fra Cewec og har kostet op til 59 kr. per nøgle. Vi har opkøbt hele restlageret fra Cewec og du kan derfor nu få det hos os til kun 20 kr. per nøgle. Derved sparer du op til 66% af markedsprisen.

OBS! Der kan forekomme forskellige indfarvninger i de enkelte farvevarianter. Vi vil så vidt muligt sørge for, at du får den samme indfarvning indenfor de farvevarianter du bestiller. Bestiller du en større mængde i den samme farve kan vi ikke garantere, at alle nøgler vil være i den samme indfarvning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cewec Ofelia (50g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.