Bristol merino mohair (900g) – fuchsia

Produktinformation:

Materiale

63% merino 30% mohair 7% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 3.000 m/kg (svarer til ca. 150 meter per 50 gram)

Form

på cones à ca. 900g

Pris ved 50 gram

40 kr.

Strik

pind 4-5 mm (strikkefasthed pr. 10 cm glatstrik = 17 m på pind 5 mm)

720,00 kr.

(40 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

63% merino 30% mohair 7% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 3.000 m/kg (svarer til ca. 150 meter per 50 gram)

Form

på cones à ca. 900g

Pris ved 50 gram

40 kr.

Strik

pind 4-5 mm (strikkefasthed pr. 10 cm glatstrik = 17 m på pind 5 mm)

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 1.775 l vand
ca. 26,7 kg CO2
ca. 7,3 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

FLERFARVET MERINOGARN MED MOHAIR

Et rigtig flot 4-trådet merino uldgarn, hvor der også indgår mohair og polyamid. Sidstnævnte er med til at give garnet styrke. De 4 tråde i garnet er i hver sin farve og hvilke farver det er, er selvfølgelig afhængig af hvilken farve du vælger. Det kan du blive klogere på ved at tjekke listen længere nede på siden.

Garnet minder rigtig meget om Derby merino mohair. Dog er der noget mere mohair i dette her garn og det kommer også til udtryk med skønne, hvide strithår, der giver garnet et let luftigt udseende. Denne hvide tråd går nemlig igen i alle farvevarianterne. Garnet indeholder ligesom Derby-garnet mohair. Er du vild med den slags garn er du nok interesseret i at tage et kig på vores udvalg af garn med mohair.

Til pinde 4-4,5 mm er der mange muligheder med dette garn. Brug det til cardiganer, veste, sweatere, huer, halstørklæder eller hvad der nu falder dig ind. Du kan bruge det både som strikkegarn, hæklegarn, vævegarn og maskingarn (grovstrikker).

Susanne har brugt det som strikkegarn til en halsedisse. Her har hun brugt opskriften til Vinterhætte (Knitting for Olive), men hvor hun har udeladt hætten og i stedet erstattet den med en ribkant, der kan foldes om. Den strikkede hun i str. barn og har brugt ca. 65 g gram på pind 5 mm.

Markedsprisen på dette garn ligger på ca. 1.600 kr./kg, men vi forhandler jo kun restpartier. Du kan derfor få garnet meget billigere her, nemlig til kun 800 kr./kg, hvilket svarer til 720 kr. for en cone med ca. 900g. Du sparer derved 50%!

Vask af merino mohair

På grund af det høje indhold af mohair og merino anbefaler vi, at du vasker i hånden. Husk at bruge uldvaskemiddel. Måske kan du også forsøge at vaske på maskinens uldprogram, men måske bør du prøve med din strikkeprøve først.

Farvebeskrivelse

Fuchsia: Fuchsia, hvid, sort, lilla

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bristol merino mohair (900g) – fuchsia”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.