Bomuld Tricolore (1kg)

Produktinformation:

Materiale

90% bomuld 10% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

3.500 m/kg (ca. 175 meter per 50 gram)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

pinde 3-4 mm (10 cm = 23-24m)

200,00 kr.

(kun 10 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

90% bomuld 10% polyamid

Løbelængde per 50 gram

3.500 m/kg (ca. 175 meter per 50 gram)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

pinde 3-4 mm (10 cm = 23-24m)

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BOMULDSGARN MED FLOT STRUKTUR

Et flot flertrådet bomuldsgarn fra Italien, der samtidig også er et flerfarvet bomuldsgarn. I garnet er nogle tråde tynde og andre en del tykkere. De tykkeste tråde er dem, der bidrager med farve til garnet og hvor der kan være flere farver. De tynde tråde i garnet er derimod hvide. Alle trådene er twistet sammen og giver et flot farvemix.

Bomuldsgarnet har et mindre indhold af polyamid, hvilket er med til at gøre det til et stærkere og mere holdbart garn. Du kan bruge det både som vævegarn, garn til strikkemaskine og som hæklegarn og strikkegarn. Brug det for eksempel til kortærmede og langærmede sommerbluser.

Mette, som du kan følge på Instagram (@garnerier), bruger det som hæklegarn og har hæklet en bidering med kaninører (Trolleungen), såvel som Elinas Sommerbody (Hvieds verden).

Vil du give det et uldent touch, kan du strikke det sammen med et luftigt mohairgarn. Brug det fx til en Rosie Vest (Uhlala Knitwear) og tilføj evt. en glimmertråd.

Dette flotte garn ville gå til en normalpris på ca. 600 kr./kg. Her kan du få det meget, meget billigere. Faktisk kan du spare ca. 66% af normalprisen, så din pris her ligger på kun 200 kr./kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bomuld Tricolore (1kg)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.