Dage
Timer
Min
Sek

Alpaka polyamid (500g) - naturhvid

Black Friday Tilbud

Produktinformation:

Materiale

83% fine alpaca 17% polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 1000m/50g)

Form

i bundter à ca. 500g

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

følgetråd eller flere tr sammen

10,00 kr.

(20 kr. / 50 g)

Ikke på lager

Produktinformation:

Materiale

83% fine alpaca 17% polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 1000m/50g)

Form

i bundter à ca. 500g

Pris ved 50 gram

20 kr.

Strik

følgetråd eller flere tr sammen

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 878 l vand
ca. 12.904 kg CO2
ca. 3,8 KwH

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

FØLGETRÅD TIL STRIKKEGARN

Tyndt alpakagarn, der kan bruges som en følgetråd. Faktisk er det i sådan en tykkelse, at hvis du tager 2 tråde sammen af det, kan det bruges som følgetråd til rigtig mange opskrifter. Vi ved dog ikke hvordan det tager sig ud efter vask. Det har nemlig et lidt rillet struktur. Så strik gerne en strikkeprøve og vask den før du kaster dig ud i et garnprojekt med det.

Tyndt alpakagarn kommer i bundter og skal derfor vindes op før du bruger det. Har du ikke prøvet at vinde garn op før eller haft problemer med det, kan vi anbefale dig at se denne video, hvor vi viser dig, hvordan man gør.

Fluffy strikkegarn

Alpakagarnet kan du også bruge som strikkegarn ved at tage flere tråde sammen. Prøv dig frem til at komme frem til hvor mange tråde du skal bruge og hvilken pindestørrelse ved at foretage en strikkeprøve, som du vasker.

Fint alpakagarn

Det tynde garn er med alpaka af klasse 3, hvilket betegnes som middelklassen indenfor klassificering af alpakauldens kvalitet. Vi synes det er et smukt garn, for det har en smuk glans, der formodentlig kommer fra dets indhold af polyamid. Det er for i øvrigt med til at give garnet lidt trækstyrke.

Det er et blødt og lækkert garn med lidt fluff. Du kan, som allerede nævnt, bruge det som en følgetråd. Ved at tage flere tråde sammen af det kan du også bruge det som et “almindeligt” garn. Det kan du gøre ved at vinde det op i nøgler. Der kan du fx bruge det til lace strik.

Garn til farvning

Alpakagarnet er naturhvidt. Du kan derfor bruge det som garn til farvning. Det er faktisk lige at gå til for garnet kommer her i bundter à ca. 500 gram.

Tilbud på alpakagarn

Hvis du skulle ud og købe denne type garn til almindelig pris, ville kiloprisen ligge på ca. 1.200 kr./kg. Hvis du ikke vil give så meget, er du havnet det helt rigtige sted, for her kan du nemlig få det til kun 400 kr./kg. Du sparer 67% af normalprisen.

Samtidig bidrager du til bæredygtighed ved at købe garnet fra os, for det er garn, der er overskud fra tekstilproduktion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Alpaka polyamid (500g) – naturhvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.