Albwolle 4-trådet (100g)

Fast lav pris

Produktinformation:

Materiale

100% ren ny uld (virgin wool)

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 250 m/ 100g

Form

i bundter à ca. 100g

Pris ved 50 gram

kun 25 kr.

Strik

p 4-5 mm

50,00 kr. (kun 25 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

100% ren ny uld (virgin wool)

Løbelængde per 50 gram

ca. 250 m/ 100g

Form

i bundter à ca. 100g

Pris ved 50 gram

kun 25 kr.

Strik

p 4-5 mm

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

Dette garn er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

NATURGARN – 100% ULD

Dette er et 4-trådet uldgarn med uld og intet andet. I betragtning af at det er et naturgarn, er det ikke hvad vi vil betegne som et krads garn, men derimod som et forholdsvist blødt garn. Det gør det til et ekstra lækkert garn til sweaters og veste/slipover. Fx kan du bruge det til Ella blusen fra ‘Egostrik’ af Lene Holme Samsøe eller Stockholm Slipover (PetiteKnit).

Da det har en strikkefasthed på 19 masker på 10 cm glatstrik vil du kunne finde rigtig mange opskrifter, der vil passe til. Men husk altid at lave en strikkeprøve, før du går igang. Strikkefasthed er forskellig fra person til person, så måske skal du gå lidt op eller ned i pindestørrelse, for at få det til at passe.

Noah strikker (med stor hjælp fra Zuzana) en Erik herresweater fra Filcolana. Det er en gratis opskrift.

Hvis du skulle købe 4-trådet naturgarn i en traditionel online garnbutik ville det koste ca. 90 kr. pr. bundt. Her får du dog lov til at slippe med 50 kr. pr. bundt og spare 45%. Det billige uldgarn kommer nemlig fra et restparti og da det er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien, er det derfor en mere bæredygtig måde for dig at købe garn på.

Vask af uldgarn

Garnet er 100% uld, og vi anbefaler derfor, at du vasker dit færdige arbejde i hånden. Alternativt kan du bruge vaskemaskinens uldprogram, men du bør nok prøve at vaske din strikkeprøve først, så du er sikker på, at maskinen ikke laver ballade.

Mangler du strikketilbehør?

Hvis du fx har brug for nye strikkepinde til 4-trådet naturgarn, så finder du et stort udvalg hos Garnspecialisten. Læs mere her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Albwolle 4-trådet (100g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.