Silke hørgarn (ca. 200g) - lysegrå

Materiale

50% silke 50% hør

Løbelængde

ca. 200m/50g

Form

I bundter/fed á ca. 200g

Pris ved 50 gram

kun 37,50 kr.

Strik

Pinde 4mm

Hækling

Nål 3½-4mm

Maskinstrik

Sp. 10

Vævning

Trend og islæt

150,00 DKK

Ikke på lager

LUKSUS SILKE HØRGARN

Det super lækre silke hørgarn fra Italien består af 50% silke og 50% hør.

Silken kommer fra silkesommerfuglen, som danner sit puppehylster (cocoon) af meget lange silkefibre, som larven presser ud og omkring sig selv.

Hørplanten er en etårig plante, hvor det er selve stænglen, man udnytter. Hørstænglen består af flere lag, og det er de inderste lag, der anvendes til garnfremstillingen.

Garnet vil være mega lækkert til fx sommerlette bluser og toppe. Zuzana har brugt silke hørgarnet til en Basic sommer tee, og har til str. L brugt ca. 260 gram.

Strikkefastheden er ca. 21m på pinde 4, og du kan derfor også bruge garnet til rigtig mange af PetiteKnits opskrifter. Men husk altid at lave din egen strikkeprøve, og gå lidt op eller ned i pindestørrelse, hvis strikkefastheden ikke passer helt.

Vask med forsigtighed

På grund af det høje indhold af silke og hør anbefaler vi meget skånsom vask. Dvs. vask i hånden ved max 30 grader og undgå at vride tøjet.

Billigt luksusgarn

Vi har fået silke hørgarnet hjem som et lille restparti fra Italien, og vi sælger det i bundter/fed á ca. 200g til 150kr.

Silke hørgarn er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien. Når du køber dette garn, køber du på en mere bæredygtig måde i stedet for at købe garn, der er produceret med direkte henblik på salg som garn til privatpersoner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silke hørgarn (ca. 200g) – lysegrå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.