Menfi alpaka hør (ca. 200g) - mørkegrå

Materiale

80% alpaka 20% hør

Løbelængde

ca. 100m/50g

Form

I bundter/fed á ca. 200g

Pris ved 50 gram

kun 40 kr.

Strik

Pinde 4½-5½mm

Hækling

Nål 4½-5½m

Maskinstrik

Vævning

Trend og islæt

160,00 DKK

Ikke på lager

LUKSUS ALPAKA HØRGARN

Det super lækre alpaka hørgarn fra Italien består af 80% alpaka og 20% hør.

Alpakaulden kommer fra alpakaen, som er i familie med den spyttende lama. Delever i Andesbjergene, de trives bedst over 3800 meters højde og i disse kolde egne danner alpakaen en tyk uld, som er mange gange varmere end fåreuld. Den kostbare unikke uld indeholder ikke lanolin, fibrene er meget slidstærke, suger kun lidt vand, vejer lidt og bedst af alt, ulden er utroligt blød og kradser ikke, som vi kender det fra fåreuld. Fordi alpaka-ulden er så varm, er den det perfekte køb til en kold dansk vinter.

Hørplanten er en etårig plante, hvor det er selve stænglen, man udnytter. Hørstænglen består af flere lag, og det er de inderste lag, der anvendes til garnfremstillingen.

Garnet vil være mega lækkert til fx bluser, cardigans og sweaters.

Vask med forsigtighed

På grund af det høje indhold af alpaka og hør anbefaler vi meget skånsom vask. Dvs. vask i hånden ved max 30 grader, alternativt på vaskemaskinens skåneprogram. Men prøv dig evt. frem ved at vaske strikkeprøven først.

Billigt luksusgarn

Vi har fået alpaka hørgarnet hjem som et lille restparti fra Italien, og vi sælger det i bundter/fed á ca. 200g til 160kr.

Det lækre luksus alpaka hørgarn er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien. Når du køber dette garn, køber du på en mere bæredygtig måde i stedet for at købe garn, der er produceret med direkte henblik på salg som garn til privatpersoner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Menfi alpaka hør (ca. 200g) – mørkegrå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-)

Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.