Carioca soft bomuldsgarn (900 g)

Produktinformation:

Materiale

85 % bomuld 15 % polyamid

Løbelængde pr. 50 gram

ca. 210 m

Form

på cones á ca. 900 g

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pinde 3½ - 4 mm, men prøv dig frem, så du finder din egen strikkefasthed

270,00 kr.

(15 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Materiale

85 % bomuld 15 % polyamid

Løbelængde per 50 gram

ca. 210 m

Form

på cones á ca. 900 g

Pris ved 50 gram

15 kr.

Strik

pinde 3½ - 4 mm, men prøv dig frem, så du finder din egen strikkefasthed

Ressourcer, der ikke er gået til spilde:

ca. 2.119 l vand
ca. 10,14 kg CO2
ca. 7,0 KwH

Carioca soft bomuldsgarn er et overskudsprodukt fra tekstilindustrien, og du er derfor med til at mindske garnspild, når du køber garnet.

SOFT BOMULDSGARN

Lækkert og superblødt italiensk bomuldsgarn. Garnet er løst spundet, så det kan sammenlignes lidt med en hestetømme. Desuden er der vævet en smule polyamid ind i garnet, hvilket gør, at det bedre holder faconen og ikke knækker så let. Det er et meget let og luftigt garn.

Det bløde garn kan du bruge til rigtig meget. Brug det fx som strikkegarn, hæklegarn og vævegarn. Du kan måske bruge det til sweaters, veste, cardigans og til superblødt tøj til de mindste.

Vores strikkeprøve på pinde 4 mm giver ca. 22 masker, og til den strikkefasthed kan du finde flere forskellige strikkeopskrifter på Pinterest. Fx passer strikkefastheden til en Sunlight Tee fra KNITlig.

Men uanset hvad du får lyst til at strikke, bør altid lave din egen strikkeprøve. Vi strikker allesammen forskelligt, og måske er det nødvendigt for dig at gå lidt op eller ned i pindestørrelse for at få strikkefastheden til at passe. Og nogen vil gerne have et løst og andre et fast udtryk i det færdige håndarbejde.

Carioca soft bomuld er et lille restparti, som vi har fået hjem fra Italien. Der er et overskudsprodukt fra den italienske tekstilproduktion, og der bliver derfor brugt færre af verdens ressourcer til dette garn, frem for til garn som er produceret direkte til salg.

Det megabløde og superlækre bomuldsgarn er på cones, som vejer ca. 900 g, og dem sælger vi til 270 kr. pr. stk. Det svarer til en pris på 15 kr. for 50 gram garn.

Vælger du at strikke en lækker, blød cardigan, skal der også knapper i, og dem kan du selvfølgelig også købe online hos Garnspecialisten. se vores udvalg her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carioca soft bomuldsgarn (900 g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

LIGNENDE PRODUKTER

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.