Viskose båndgarn

67 %

Materiale

82% viskose 18% lurex

Løbelængde

ca. 1.350 m/kg (ca. 67 meter per 50 gram)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

p 7 mm (10 cm = 14m)

Hækling

nål 6 - 8 mm

Maskinstrik

ikke egnet

Vævning

trend og islæt

540,00 DKK600,00 DKK180,00 DKK200,00 DKK

Ryd

540,00 DKK600,00 DKK180,00 DKK200,00 DKK

Varianter
This option is required
Beige & guldBeige/guldChokolade & sortChokolade/sortGrå & beigeGrå/beigeGrå melangeGrå melangeLysegrå & guldLysegrå/guld
Variant
This option is required
ca. 900 g ca. 1 kg
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
VarenummerH-D3Kategorier,

BILLIGT BÅNDGARN FRA ITALIEN

Et tyndt, let og fladt båndgarn i viskose og lurex. Disse egenskaber kan gøre garnet til et hit til lette og sommerlige gevandter. Viskose er nemlig et materiale, der er behageligt at bære tæt på kroppen

Viskose garnet er endvidere krympefrit, så du kan roligt vaske det i vaskemaskinen ved 40 grader på et almindelig vaskeprogram. Hvor garnet må forekomme lidt stift inden vask, er det blødt og lækkert efter vask. Hvis du ikke ved det, så er viskose et naturmateriale, for det er nemlig udvundet af cellulosefibre (dvs. træfibre). Når du vasker det, må du ikke gå i panik, selvom du ser at dit garnprojekt ligner noget der er krøbet til tumlingestørrelse. Når den er tør, falder den tilbage til sin oprindelige størrelse.

Båndgarnet har en rigtig fin glans med bling-effekt, der kan bidrage til lidt feststemning på en grå og kedelig dag. Da vi godt nok har skrevet at garnet er tyndt, er det alligevel et tykt garn, for det er et bredt båndgarn og passer derfor til pinde 6 – 8 mm.

Farvevarianterne er opsat således, at de har to farvebetegnelser hvis glimmeret i garnet er i en anden farve end selve bundfarven. Bundfarven er i såfald angivet i den første farvebetegnelse. Mht. farvevarianterne grå/beige og grå melange vil vi lige for god ordens skyld sige at ikke vi kan se forskel, men det kan du måske? 🙂

Som vanligt kan du få billigt garn hos os. Derfor skal du kun give 200 kr./kg for dette viskosegarn, hvor normalprisen ellers ligger på 600 kr./kg. Du sparer derfor 2/3 af normalprisen!

VISKOSE GARN TIL SOMMERBLUSER

Båndgarnet er i en tykkere kvalitet og skal strikkes på store pinde med masser af luft mellem maskerne. Det er derfor et rigtigt godt valg til sommertops, tørklæder eller sjaler. Derudover er båndgarnet også særdeles velegnet som hakke- eller hæklegarn – feks. til store strandtasker eller kurve.

Hvis du vil bruge båndgarnet som strikkegarn, kunne du overveje at bruge denne gratis opskrift på en sommerbluse.

Hvis du er frisk på at bruge en engelsksproget opskrift, kan vi anbefale opskriften til Leaf Top (Klik på linket og klik derefter på linket, der ligger under billedet af toppen). Denne opskrift er ligeledes gratis og her har vi brugt 420g garn til str. S. Vi har strikket den 7 cm længere end angivet i opskriften og synes at den godt kan tåle at blive endnu længere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viskose båndgarn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.