Pris: DKK 500,00 DKK 250,00
Mængderabat:
  • Ved køb af 4 eller flere: DKK 230,00
  • Ved køb af 10 eller flere: DKK 200,00
Varenummer: 3-D1
Lagerstatus: 37

Tilvalg / varianter

Super chunky mega kæmpegarn

 

Super chunky garn, kæmpegarn, megagarn, XXL garn, bulky garn, gigant garn, ... ja, kært barn i form af meget tykt garn har mange navne.

Vores chunky garn kommer fra de skønneste engelske får, som ofrer deres pels et par gange om året. Deres pelshår bliver kartet og let filtet, så det holder sammen. Det er det. Intet andet. 100% naturligt, lige som det skal være. Chunky uld kan med fordel bruges som garn til farvning. Vi har 2 varianter; naturhvid og naturbrun/grå kæmpe garn, hvor det naturbrun/grå kæmpe garn kommer fra Herdwick får :-)

Kæmpegarnet strikkes fint på pinde 20 - 25 mm. Et kilo er nok til ca 80 x 80 cm håndstrikket mega stof. 

Typisk skal du af med ca 500kr. for kæmpegarn i Danmark, men ikke hos os. Da vi samarbejder direkte med producenten, kan vi  derfor nøjes med halvdelen af markedsprisen :-)

  • materiale: 100% engelsk uld
  • løbelængde: ca. 150 m/kg
  • levering: i fed á ca. 1 kilo

 

Kæmpegarn til puf, tæpper, mm.

Du har rigtigt mange muligheder med chunky uld. Fx kan du lave ting til boligen i form af en puf, puder, slå-om tæpper, kæmpe strik tæppe, bløde gulvtæpper, vægtæpper, babytæpper, sengebetræk eller hunde- og kattekurve. Mulighederne stopper ikke her, for du kan også bruge det til tasker og oversize tørklæder... du skal bare tænke STORT. 

  • vævegarn: islæt
  • håndstrikkegarn: pind 20 - 25 mm eller armstrik 
  • hæklegarn: fingerhækling
  • knyttegarn: perfekt

 

Gratis hækleopskrift

Køber du chunky mega garn får du automatisk en gratis hækleopskrift til den sødeste hunde/kattekurv. Opskriften er til direkte og straks-download. Efter køb finder du linket til PDF-opskriften på din e-mail ordrebekræftelse samt ind på din Garn Specialisten konto. Man får IKKE tilsendt en opskrift i fysisk form.

 

Hækleopskrift på kattekurv eller hundekurv medfølger ved køb

 

Kæmpe garn inspiration fra nettet

Vi har kigget lidt på nettet for at se, hvad andre bruger chunky garn til. Du er meget velkommen til at hente inspiration ved at besøge vores Pinterest side, hvor vi har gemt de smukkeste chunky designs.

Inspiration fra Instagram

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!
Dårlig God