Tyndt båndgarn

67

Materiale

100% bomuld

Løbelængde

ca. 3.200 m/kg (svarer til 50g = 160 m)

Form

på cones

Pris ved 50 gram

kun 10 kr.

Strik

pind 4-5 mm (10 cm = 19-21 m)

Hækling

nål 3-4 mm

Maskinstrik

høj spænding

Vævning

trend og islæt

240,00 DKK600,00 DKK 80,00 DKK600,00 DKK

Ryd

240,00 DKK600,00 DKK 80,00 DKK600,00 DKK

Vægt
This option is required
ca. 400 g ca. 500 g ca. 600 g ca. 700 g ca. 800 g ca. 900 g ca. 1 kg
Farve
This option is required
Absintgrøn Ærtegrøn Cerise Chokolade Elefantgrå Fersken Flaskegrøn Fuchsia Grå Himmelblå Hindbær Hvid Ingefær Jord Khaki Koksgrå Koral Laks limegul Lys petrol Lys syren Lysegul Lyserød Mango Marineblå Midnatsblå Mørk violet Mørkegrå Mørkegrøn Orange Rabarber Råhvid Sort Turkis Violet
Nulstil visning
Varenummer H-H0 Kategorier , ,

BILLIGT BOMULDSGARN

Vi har fået dette superflotte bomuldsgarn hjem fra Italien. Det er i farvevarianter, som du måske genkender fra Chunky bomuld og Sommer bomuld.

Vi har fået garnet hjem med rigtig mange farver at vælge imellem. Her er nogle farvevarianter ensfarvede, mens andre er flerfarvede. De sidstnævnte kan også betegnes som bomuld farveskiftegarn – og dog… farverne skifter ikke som sådan, men er nærmest som om de er spraymalet.

Bomuldsgarn til pinde 4-5 mm

Det er et rigtig godt bomuldsgarn til sommerbluser. Vi er ved at bruge det som strikkegarn på pinde 4,5 mm til Ankers sommerbluse (PetiteKnit). Da bomuldsgarn har en tendens til at krympe er det rigtig vigtigt at foretage en strikkeprøve før du får i gang. Tag det ikke så tungt, hvis du føler det virker lidt sjasket, når du har strikket det. Det bliver tættere og lækkert når du har vasket det.

Vævegarn, hæklegarn og maskingarn

Du behøver ikke at begrænse dig til strik med dette garn. Bomuldsgarnet kan også bruges som garn til strikkemaskine, vævning og hækling.

Det tykke bomuldsgarn går til en normalpris på ca. 600 kr./kg, men hos os slipper du som altid meget billigere! Her får du det nemlig til kun 200 kr./kg og du sparer derfor ca. 67% af normalprisen. Dog skal du være opmærksom på at du skal slå hurtigt til, for din yndlingsfarve er måske væk næste gang du kigger forbi. Vi sælger nemlig garn fra restpartier og det er derfor kun så længe lager haves.

Vaskeanvisning til bomuldsgarn

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tyndt båndgarn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.