Tykt shiny båndgarn (500g)

67 %

Materiale

70% polyester 30% viskose

Løbelængde

ca. 2.000 m/kg (ca. 100 m per 50 gram)

Form

På cones

Pris ved 50 gram

kun 7,50 kr.

Strik

p 8-9 mm

Hækling

nål 7-8 mm

Maskinstrik

grovstrikker

Vævning

islæt

225,00 DKK75,00 DKK

Ryd

225,00 DKK75,00 DKK

Varianter
This option is required
SB - Lys blålillaLys blålilla
Nulstil visning
[yith_ywdpd_quantity_table]
Varenummer26Kategorier,

BILLIGT BÅNDGARN

Dette garn er det samme som Shiny båndgarn (600g), men dobbelt så bredt/tykt.

Det er et blødt båndgarn, hvor indholdet af viskose gør at du får et flot garn med en let og diskret shine. Samtidig er det et garn, der ligner vliseline klippet i strimler. Det er derfor også det, vi vil betegne som et tapegarn. Det kan give en rigtig flot effekt ved at give et chunky look i dit garnprojekt uden at der følger tyngde med. For eksempel vil det være rigtig flot til sommerbluser og lette cardiganer.

Du kan bruge garnet til en grovstrikker – dog skal du være opmærksom på at det er et garn, der vil kræve en ekstraordinær opmærksomhed i forhold til nedtræk på garnet. Det kan nemlig “flyve” lidt rundt på nålene, men det er besværet værd hvis du er villig til at ofre den ekstra opmærksomhed, det kræver. Samtidig skal du også være opmærksom på, at da det er dobbelt så tykt som det andet Shiny båndgarn, kan du også være nødt til at bruge hver anden nål for at det ikke skal blive strikket for stramt.

Som strikkegarn i hånden er det lækkert, for det er luftigt og du får hurtigt strikket ved at det er på pinde 8 mm. Det er nemlig et garn, der bliver endnu blødere efter vask.

Normalprisen for denne type garn ligger på ca. 450 kr./kg, men her skal du kun af med 150 kr./kg. Du sparer derved cirka 67% af normalprisen.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tykt shiny båndgarn (500g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.