Strømpegarn

Hvis du leder efter billigt strømpegarn på nettet, er vores udvalg af strømpegarn værd at tage et kig på. Vi har nemlig et helt unikt udvalg af billigt strømpegarn du ikke kan købe andre steder.

Viser alle 5 resultater

GODE TILBUD STRØMPEGARN – SÅ BILLIGT SOM PÅ UDSALG

Vores strømpegarn er nogle helt vildt flotte og anderledes restpartier af strømpegarn / sokkegarn, som vi bl.a. har fundet i Italien og som vi gerne vil vise dig 🙂

At strikke strømper kan for dig måske være et mere overkommeligt projekt end at skulle give sig ud i nogle større projekter. Til det skal du bruge strømpegarn.

Strømpegarn er en blanding af uld og akryl for på den måde at trække på de bedste egenskaber fra begge typer materialer. Strømpegarn er derfor ikke begrænset til at strikke eller hækle strømper af, men kan sagtens bruges til at lave andre (slidstærke) beklædningsdele.

Strømpegarn som du køber hos os er billigt – lige som det plejer at være hos Garn Specialisten – KUN 10-20 kr. for 50 gram. Og det er endda en pris du kan få endnu længere ned hvis du benytter dig af vores mængderabat.

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh… du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.