Strømpegarn på cone (900g)

67

Materiale

25% merino 15% viskose 17% polyamid 43% akryl

Løbelængde

18.000 m/kg

Form

på cones à 900g

Pris ved 50 gram

kun 12,50 kr.

Strik

flere tr sammen

Hækling

flere tr sammen

Maskinstrik

2 tr sammen på sp 6 - 7

Vævning

trend og islæt

675,00 DKK 225,00 DKK

Ryd

675,00 DKK 225,00 DKK

Strømpegarn farvevariant
This option is required
Citrongræs Citrongræs Earl grey Earl grey Grå Grå Hvid Hvid Jordbrun Jordbrun Lavarød Lavarød Lyng melange Lyng melange Lysegrå Lysegrå Neon orange Neon orange Neongul Neongul Orangerød Orangerød Pastelbrun Pastelbrun Råhvid Råhvid Rød lavasten Rød lavasten Røgbrun/violet Røgbrun/violet Ruskind Ruskind
Nulstil visning
Varenummer H-B4 Kategorier , , , ,

Strømpegarn som bl.a. strikkemaskinegarn

Et stærkt og holdbart uldgarn, men som stadig er et blødt garn. At det er et strømpegarn udelukker ikke, at det kan anvendes til andre formål end til strømper. Da det er på cones er det super anvendeligt som strømpe garn til strikkemaskine.

Det er et uldgarn i rigtig smukke farver. Da garnet er ikke superwash behandlet, skal det ved vask enten vaskes på uldvask i maskinen eller i hånden.

Vi vil gerne give dig et  tilbud på dette flotte uldgarn. Hvor du normalt skal af med 750 kr./kg for denne type strømpegarn, kan du her få det til kun 250 kr./kg. Derved sparer du 75%! Den lave pris skyldes at vi får vores garn hjem som restpartier.

Uldgarn til bl.a. knipling og maskinstrik

Med sin fine og lette kvalitet er strømpegarnet et ideelt valg til luftige tørklæder og fnuglette lace sjaler. Herudover er det et eminent valg som kniplegarn, vævegarn eller maskingarn.

Brug garnet som strikkegarn

Selvom strømpegarnet er tyndt kan du også bruge garnet til håndstrik. Det gør du ved at tage flere tråde sammen. Fx har vi brugt det til Holiday Sweateren (PetiteKnit) ved at tage 8 tråde af garnet. Her har vi strikket på pind 9 mm og brugt ca. 310g. af garnet til str. XL.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Strømpegarn på cone (900g)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på dit kommende køb

Uhh... du vil vel nødigt gå glip af lækre restpartier af garn til meget lave priser? Bliv holdt ajour ca. 4 gange om måneden, så du kan nappe garnet før din nabo :-) Du kan framelde dig til enhver tid.

FÅ 10% RABAT

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.